Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπός: Δείτε εικόνες από τις καταστροφές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου

Δείτε εικόνες
Δείτε εικόνες από την καταστροφή στο γήπεδο του Αλμωπού:












22 σχόλια:

  1. Κάποια μαλακισμενα θα ήταν. Από αυτά με τις πειραγμένες εξατμίσεις. Που τα βλέπουν οι πατεράδες τους (40 με 45 ετών) και τα καμαρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξάτμιση δεν είναι πειραγμενη είναι αλλαγμενη

      Διαγραφή
  2. Να βρεθεί και να πληρώσει. Ούτε συγνώμη ούτε τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω πως η είσοδος τους είναι από τον περιφερειακό που είναι τα family ας ελεγχθούν οι κάμερες ασφαλείας του family στο χώρο του πάρκινγκ λογικά φαίνεται η πλευρά του γυμναστηρίου... δεν μπορώ να διανοηθω ότι η διοίκηση έχει ανοιχτή πύλη όλο το 24ωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γήπεδο είναι δημόσιο! Καλημέρα

      Διαγραφή
    2. Τι θες νά πεις μ αυτό ότι πρέπει νά μπενει ό καθένας με μηχανάκι καί νά κάνει βόλτες; ή εάν ενοεις νά θεωρείται καταστροφή δημόσιας περιουσίας, τότε, τότε σύμφωνα.

      Διαγραφή
    3. Θέλει να πει ότι είναι ανοιχτή η πόρτα όλη μέρα για να μπαίνει κόσμος απλο

      Διαγραφή
    4. Δίκιο έχεις 7:14 δημόσιο είναι...με το δικό σου σκεπτικό ότι είναι δημόσιο καταστρέφεται... καληνύχτα!!!δε θα μου προξενήσει έκπληξη αν είσαι εσύ αυτός με το μηχανάκι η το παιδί σου!

      Διαγραφή
    5. Ναι φιλε μαλλον δεν καταλαβε ο 7:52 τι εννοουσα ,αυτο που επες 9:32 μπατε σκυλοι και αλεστικα μη δωσετε

      Διαγραφή
    6. Ο άνθρωπος λέει ότι το γήπεδο είναι δημόσιο για να απαντήσει στο 6:33 που λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί είναι η πόρτα ανοιχτή!!!άιντε λίγο αμέσως να κραξετε

      Διαγραφή
    7. Φιλος η πορτα ειναι ανοιχτη καποιες ωρες ετσι,μην μας κανεις τον εξυπνο γιατι δεν εγεινε η ζημια μερα καταλαβες αιντε να ξερουμε τι λεμε.

      Διαγραφή
  4. Η γενιές των καταστροφών της τεμπελιάς τής βίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ρωτήσω μέσα στο γήπεδο έχει κάμερες και αν δεν γιατί δεν μπαίνουν, τουλάχιστον νά λειτουργούν από κάποια ώρα καί μετά, ή άλλη λύση ιδιωτική σεκιούριτι νά ελεγχη με κάποιο τρόπο, γιατί τώρα κάνανε αυτό αύριο ποιός ξέρει τί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία επισήμανση προς την διοίκηση του Αλμωπου δεν ξέρω αν γνωρίζει από την πίσω μεριά τών αποδυτηρίων επάνω έχει σπασμένα τζάμια δεν ξέρω αν τά φτιάξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν βρουνε ποιος το εκανε πρεπει να διαλυσουν το μηχανακι του να δουμε θα του αρεσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to oti mporei na to ekane kapio paidaki me to podilato den se perase apo mualo morfomenoi polites tis ardeas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον είμαστε στην Ελλάδα καί μη ντρέπεσαι να νά γράφεις Ελληνικά, τό δεύτερο είναι εσύ πού ξέρεις αν ήταν παιδάκι καί έτσι νά είναι τό παιδάκι πού λές πώς μπήκε μόνο του;ρε δεν αφήνεις τά σάπια είτε παιδάκι είναι είτε κάποιο κακομαθημένο αλητάκια νά τημωριθει ωπος πρέπει, έξυπνε νεοέλληνα γκεγκε.

      Διαγραφή
  9. Και ποιος σας είπε κ.κ 7:14 και 7:52
    ότι τα δημόσια γυμναστήρια είναι ανοικτά για το κοινό όλη μέρα και μπορεί να μπαινοβγαίνει ο καθένας όποτε και ότι ώρα θέλει. Στα οργανωμένα δημόσια γυμναστήρια υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες κοινού,όμως δυστυχώς στην πόλη μας δεν ισχύει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ ένα ξέρω γουστάρουν να κάνουν ότι θέλουν κ οι αρχές τους χαϊδεύουν τα αυτιά για ψήφους.. όπως το έκανε κ έχει κακαλα να πάρει το καλοπαιδο και να το πει στην αστυνομία για να βάλουν μυαλό κ τα υπόλοιπα... καλοπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαλαρώστε ρε μάγκες ένα παιδί σπινιαρε με κανένα παπάκι το γήπεδο δεν έκανε φόνο χαλαρώστε απλά επειδή είστε χωριάτες να χαμέ να λέγαμε να περνάει η μέρα στην βαρετή κοινωνία σας ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλεος 2 μπάντες έκανε το παιδί και γίνατε όλοι δικαστές, λες και δεν έχετε κάνει μαλακιες εσείς όταν ήσασταν 14 και 15, αλά έτσι είναι την καμπούρα την δικιά του κάνεις δεν την βλέπει, γι'αυτό μια ζωή θα ζείτε σε αυτή την σάπια κοινωνία που φτιάξατε, σας ταιριάζει απόλυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365