Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Προς υποχρεωτικό εμβολιασμό οι εργαζόμενοι στην εστίαση;

Δείτε το ρεπορτάζ
Με τα κρούσματα που καταγράφονται καθημερινά να κυμαίνονται πλέον σταθερά πάνω από τις 6.000, στο τραπέζι επανέρχεται και μάλιστα δυναμικά το σενάριο επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσίασε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN, είναι πολύ πιθανό μέσα στις προσεχείς ημέρες να προστεθούν και οι εργαζόμενοι στο χώρο της εστίασης σε εκείνους, που θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για να συνεχίσουν να εργάζονται.

Δείτε το ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN:



5 σχόλια:

  1. Βέβαια τώρα τούς φταίνε οι εργαζόμενοι μετά έχουν σειρά τά ζώα κατοικίδια καί μη τα πτηνά,για τούς αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες καί μη κάποιους εργάτες γης κυριος Αλβανούς θά εμβόλιαστουν; κύριοι στα κανάλια τά μεγάλα πού χρωστούν καί περνουν λεφτά κι από πάνω, είναι αυτά τα μέσα ενημέρωσης πού σκυλιάσαν γιατί ή ιερείς δεν εμβολιάζονται, βλέπετε υποδυκνειουν τί πρέπει νά κάνει ή κυβέρνηση, είναι ή 5Η εξουσία πού λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι περιμένετε εσείς στην κυβέρνηση; Τα 10000 κρούσματα και τους 100 νεκρούς κάθε μέρα; Γαμώ το πολιτικό κόστος. Πάρτε δύσκολες αποφάσεις για να σωθούμε. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανεμβολίαστος παίρνει τεράστια ευθύνη. Μπορεί όμως να τη σηκώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εργαζόμενοι που έρχονται σε κοντινή επαφή με κόσμο πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και γρίπη ΕΦ όσον τηρείτε ο νόμος. Διαφορετικά κάνεις άλλη δουλειά. Τα αυτονόητα συζητάμε. Πάντως η ξεροκεφαλιά και το πείσμα κάποιων ανεμβολίαστων θα διδάσκεται στις επόμενες γενεές ως κακό παράδειγμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365