Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Στους Μαυραετούς το ντέρμπι γειτόνων (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Με νικήτρια την Δόξα Π. Μυλοτόπου τελείωσε το γειτονικό ντέρμπι, καθώς επικράτησε του Μ. Αλέξανδρου Ν. Μυλοτόπου με σκορ 3-0 και πέτυχε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε τα στοιχεία του ντέρμπι και οι αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο, ευχαριστήθηκαν από το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες, αλλά κυρίως οι γηπεδούχοι που φάνηκαν πιό εύστοχοι και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να πάρουν το τρίποντο της νίκης σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που επιθετικά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Στο 42' οι Μαυραετοί πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Φαρμάκη και ο ιπ διος παίκτης στο 57' ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων που στο 74' κλείδωσαν την νίκη, όταν ο Θεμελής έδωσε αέρα τριών τερμάτων, κάτι που έφτανε για το τρίποντο της νίκης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Σηπάκης, Μανωλάκης.


Δείτε τις φωτό:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365