Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Σ.Δ.Υ. Αλμωπίας: Τρεις αθλητές του συμμετείχαν στον μαραθώνιο των Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

38ος Μαραθώνιος Αθηνών χθες Κυριακή 14/11/2021. 

10.000 δρομείς από 83 χώρες ήταν εκεί, στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας. 

Εκεί ήταν και ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας με 3 μέλη του, Αλέξης Σόρτσης, Παναγιώτης Λαζαρίδης και Γιώργος Τζιβιτζίδης οι οποίοι και ολοκλήρωσαν την μαραθώνια απόσταση των 42,195χλμ με απόλυτη επιτυχία!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Καλή επιστροφή και καλή αποκατάσταση!!



2 σχόλια:

  1. Μπραβο συγχαρητηρια καλα εκαναν ομως με 10.000 δρομεις εγεινε μαραθωνιος και τις παρελασεις τις ακυρωνουμε που και αυτες γινοντε για να τιμησουμε τους ηρωες για να ειμαστε εμεις εδω τωρα και να τους απαξιωνουμε με τις ακυρωσεις των παρελασεων, που καπιοι κραξαν τους δημαρχους διοτι ειπαν να γινουν παρελασεις,γιατι δεν το σχολιαζουν τωρα αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpravo Aleksi dunata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365