Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Γρ. Στάμκος: Μη βάζετε τη ζωή σας άδικα σε κίνδυνο - Ελάτε να εμβολιαστούμε!

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Πέλλας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Πέλλας:


Αυτό που έχω μάθει από τους ανθρώπους της υγείας και σας το μεταφέρω είναι ότι, την αρρώστια μπορούμε να την προλάβουμε παρόλο που υπάρχουν φάρμακα για να την γιατρέψουν.

Δεν περιμένουμε να αρρωστήσουμε αφού όλο και κάτι θα βρουν οι γιατροί για να μας κάνουν καλά. Το ίδιο και με τον Covid. Κόψτε του το δρόμο,δεν είναι μια απλή γριπούλα. 

Τα νούμερα είναι τραγικά: Σε 20 μήνες πανδημίας είχαμε 17.000 απώλειες  και σε έναν  μήνα σπάσαμε το ρεκόρ με το ένα δέκατο των νεκρών. 1600 Έλληνες νεκροί τον τελευταίο μήνα και ακόμη φοβόμαστε το εμβόλιο; 

Και για όσους δεν το ξέρουν, η γρίπη είναι ένας serial killer από τους πρώτους που παρακολουθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Ο κορωνοϊός είναι ο χειρότερος! 

Μη βάζετε τη ζωή σας άδικα σε κίνδυνο.

Ελάτε να εμβολιαστούμε!

3 σχόλια:

  1. Αμα θες βαλε 50 εμβόλια πάνω σου.Εγώ τι σου φταίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τζάμπα τους παρακινείς Δήμαρχε, αυτοί προτιμούν να θεωρούν τον Αρτέμη Σώρρα σοβαρό πολιτικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μάθετε να φέρεστε σωστά ο άλλος μπορεί να έχει πρόβλημα με την υγεία του πρέπει να το κάνει... δηλαδή αν βάλει εμβόλιο κ μετά θα είναι εντάξει... ένα πράγμα ξέρω να πω βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό και ότι θέλει ας γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365