Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Επίσκεψη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Π.Σ. Μακεδόνων στο Δημαρχείο Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων επισκέφθηκε, στο γραφείο του, τον Δήμαρχο Αλμωπίας, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμάχων και ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας μας, Χρήστο Μπάτση.

Την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Μακεδόνων αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Δ.Γιουματζίδης, ο αντιπρόεδρος κεντρικής Μακεδονίας κ. Γ.Δόντσιος και ο γραμματέας κ. Γ.Τσαμπούρης. Στην σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός του Δημάρχου Αλμωπίας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας κ. Δ. Βέσκος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Ι. Κετικίδης. 

Συζητήθηκαν εκτενώς οι επιπτώσεις των περιορισμών λόγω κωροναϊού στην λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων, και οι τρόποι αντιμετώπισής τους, όπως και οι συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ιστορική πορεία του Μακεδονικού Ελληνισμού και γενικότερα του Ελληνισμού. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365