Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Εντός έδρας ήττα για τον ΑΣ Γιαννιτσά (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Α.Σ. Γιαννιτσά στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου.

Οι παίκτες των γηπεδούχων μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα αλλά η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν καλή.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Τσιάκαλος στο 29ο λεπτό όταν ο Πελτέκης έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά, πάτησε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή «έσπασε» την μπάλα αριστερά προς τον Τσιάκαλο που δεν την βρήκε αλλά ο Δεληχατζής που ακολουθούσε μπήκε στη φάση, έβαλε την κόντρα στον αμυντικό και η μπάλα έφτασε εκ νέου στον Τσιάκαλο που με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α.Μ. έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε μόλις στο 47’ με τον Μποζίκη μετά από αδράνεια της άμυνας σε ένα πλάγιο άουτ.
Η γρήγορη ισοφάριση έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους που απείλησαν στο 55ο λεπτό με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ και ένα λεπτό αργότερα έκαναν το 1-2 όταν ο Σπίνουλας βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ένα ψύχραιμο πλασέ σημείωσε την ανατροπή.

Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη παρά τις προσπάθειες των παικτών των γηπεδούχων καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν σε καλή ημέρα αποτρέποντας την ισοφάριση μέχρι και από τον Μούτσα ο οποίος στις τελευταίες στιγμές του αγώνα άφησε τα γκολποστ του και ανέβηκε για ένα φάουλ που κέρδισε ο ΑΣ Γιαννιτσά στο 94’ αλλά η κοντινή κεφαλιά του αποκρούστηκε σε κόρνερ.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Παπαδόπουλος, Φακανάς, Αγγελόπουλος (Μακεδονία
Συνθέσεις:

Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης (66’ Τασιώνας), Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος (58’ Ζαχαριουδάκης), Σαμαράς, Τσιάκαλος, Δεληχατζής (58’ Μυλωνάς), Χαραβητίδης, Πρέτσι (74’ Αθανασιάδης). 

Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου: Σκάρπος, Παπαδόπουλος, Ταμπάκου, Τσορμπατζίδης, Μαγγώνης (66’ Σουκέρας Χρ.), Κάρας, Καμαρά, Σπίνουλας (91’ Βρυώνης), Γωνιάδης, Πέριτς (75’ Χαρβαλιάς) και Μποζίκης (91’ Ανδριώτης Σπ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365