Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ο ρατσισμός έκανε την εμφάνιση του στην Αριδαία αλλά ΝΙΚΗΘΗΚΕ!

Ο πάγκος των γηπεδούχων αγκάλιασε τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων
Με δάκρυα και έντονα συναισθήματα αγωνίστηκε στην Αριδαία ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων Πόντου Ν' ΝΟΜΟ μετά από ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από ανεγκέφαλο φίλαθλο...

Ένα άσχημο γεγονός διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας το οποίο φυσικά κανένας μέχρι και αυτήν την  ώρα δεν τόλμησε να αναδείξει για τους δικού του λόγους.

Δημοσιογραφικά και μόνο όμως ως ένα γεγονός που λυπεί και στεναχωρεί γηπεδούχους και φιλοξενουμένους οφείλουμε να το αναδείξουμε προς αποφυγή μελλοντικών παρόμοιων συμπεριφορών!

Κατά την διάρκεια λοιπόν του αγώνα του Αλμωπού Αριδαίας με τον Απόλλων Πόντου ανεγκέφαλος και άκρως απολίτιστος  «κανίβαλος»  φίλος της γηπεδούχου ομάδος εκφράστηκε με τον χειρότερο και πιο ακραίο ρατσιστικό τρόπο προς τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Ν’ NOMO, με αποτέλεσμα να επακολουθήσει  ένα πραγματικό μπάχαλο!

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα αντέδρασε έντομα και φυσικά η διαιτητής κ.Τσοφλίκι αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι που έδειχνε να ξεφεύγει…

Μάλιστα ο Καμερουνέζος παίκτης των κοκκινόμαυρων με λυγμούς  ζήτησε επίμονα αλλαγή από την κ.Καλαιτζίδη μη μπορώντας να διαχειριστεί τον κανιβαλισμό του βλάξ φιλάθλου….   του Αλμωπού!

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε την άμεση αντίδραση αρχικά της πλειοψηφίας των τοπικών φιλάθλων οι οποίοι γιούχαραν τον ρατσιστή φιλαθλο…!

Με ανάλογη συμπεριφορά  ο πάγκος των γηπεδούχων αγκάλιασε τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων προσπαθώντας και να ζητήσει συγνώμη για τον πιθανόν αγράμματο και απολίτιστο φίλαθλο…  αλλά και για να ηρεμήσει ο ίδιος και να ξεκινήσει ο αγώνας ο οποίος διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά.

Τελικά ο Ν’ΝΟΜΟ συνέχισε τον αγώνα αν και τα σημάδια του εκνευρισμού ήταν έντονα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

«Παυσίπονο»  για τον ίδιο όσο και για την ρατσιστική πρωτοφανή συμπεριφορά αποτέλεσε το ζεστό και αυθόρμητο χειροκρότημα των φιλάθλων της Αριδαίας στο τέλος το οποίο ο ίδιος ανταπέδωσε !

 

Συμπερασματικά δυστυχώς ο ρατσισμός έχει ακόμη χώρο στον αθλητισμό , που όμως αποτελεί μειοψηφία από λίγους άμυαλους και ανισόρροπους και για τους οποίους ακόμη και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

ΕΛΠΙΔΑ μας για την εξάλειψη αυτού του φαινομένου η πλειοψηφία αυτών που σκέφτονται ώριμα και μέσα στα πλαίσια του σεβασμού αρχικά του αντιπάλου και παράλληλα της διαφορετικότητας .

 

ΥΓ. Πληροφορίες λένε πως ο συγκεκριμένος φίλαθλος εκδιώχθηκε από την διοίκηση της ομάδος και πως με ανακοίνωσή της θα του απαγορευθεί η είσοδος στα επόμενα παιχνίδια της ομάδος του Αλμωπού!   

 
Πηγή: Pamebala.gr

13 σχόλια:

  1. Ούτε στην Αριδαία, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά. έφ ορου ζωής αποκλεισμό,από τις κερκίδες όλων των γηπέδων.Συνγχαρητηρια στους υπόλοιπους που αποδοκίμασαν αυτή την συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε μην τσακίσεις το enter αριστεροταγαρο

      Διαγραφή
  2. Γι αυτο τον λογο σε καποια αναρτιση καποιου τετοιου ανεγκεφαλου σας ειχα πει γιατι δεν κοψατε το σχολιο του, σας το ειχα πει με το ονομα μου ποιος ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι στο ρατσισμό , αλλα ο παίκτης ήταν ξυλοκόπος , υπέρβαρος κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαυρο τον ειπε ρατσισμος ειναι? μαυρος ειναι τι να τον πει ασπρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aridaia 365,είσαι σαν την Ολλανδή δημοσιογράφο.Γιατι γράφεις ψέματα;που είδες μαύρο;ξανθός ήταν,σαν Γερμανός.Εξαλου,εμείς εδώ στην Αριδαία,ούτε ρατσιστές,ούτε ομοφοβικοί είμαστε και δεν σε επιτρέπουμε,να δυσφημεί την ομάδα και τον τόπο μας.Ρωτα και τους Ρομά,πως τους φερομασταν και πόσο στεναχωρέθηκαμε,που έφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δασκαλεμένος ο παικτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οτι και να ειναι χοντρος λιγνος μαυρος ηασπρος δεν χρειαζοντς οι ρατσιστηκες επιθεσεις κυριοι,εσεις με αυτα τα σχολια σας δηλαδη ειναι σαν να τον επικροτητε με αυτο που εκανε εισται καλα ρε,αμα κανανε στα παιδια σας αυτο θα ειχατε μπουκαρι στο γηπεδο μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγράμματοι γεμάτο ηλιθιότητα κλόουν 🤡🤡🤡
    Βρωμερά ερπετά δεν διάλεξε κανένας να είναι άσπρος μαύρος και που να γεννηθεί όταν θα αλλάξετε και θα βάλετε την ανθρωπιά μέσα σας τότε θα είστε άνθρωποι τώρα είστε ζώα και χειρότεροι από αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365