Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Μοιρασιά για Πατριαρχείο και Μ. Αλέξανδρος Όρμας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Πλατανότοπου Γιαννιτσών., μεταξύ του Πατριαρχείου και του Μ.Α. Όρμας με τελικό σκορ 1-1.

Ένα παιχνίδι που είχε αρκετες φάσεις και από τις δύο ομάδες μπροστά στα δύο τέρματα, χωρίς ωστόσο κάποια να πανηγυρίσει την νίκη.

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν στο 60’ κέρδισαν πέναλτι και ο Νούσης που το εκτέλεσε σημάδεψε σωστά και έγραψε το 0-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προ του φάσματος της ήττας, πέρασαν μπροστά πίεσαν και έψαξαν την ισοφάριση, κάτι που ήρθε στο 81’ με τον Σαββουλίδη και αφού λίγο νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βαμβακάς Κ., Κεσίσογλου Κ., Σταμανίκη.

2 σχόλια:

  1. Η Όρμα έπαιξε με 11 απουσίες, αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα απλά να χαμέ να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,εσείς και η Μπαρτσελονα μόνο που ακομα και με 11 απουσίες κατεβαινεται να παιξεται κανονικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365