Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Συνελήφθη στην Αλμωπία ο 33χρονος που ξυλοκόπησε ανήλικη στην Έδεσσα

Ο δράστης συνελήφθη σε μια απομονωμένη καλύβα σε χωριό της Αλμωπίας

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes εδώ και λίγη ώρα ο 33χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε 17χρονη στην Έδεσσα, είναι στα χέρια των αρχών. Ο 33χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε την ανήλικη επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.


Η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία, το οποίο ξεκίνησε αμέσως μετά την κατάθεση της μήνυσης από την πλευρά της μητέρας του θύματος με τη διαδικασία του αυτοφώρου.


Μάλιστα η ίδιες πληροφορίες του αναφέρουν ότι ο δράστης συνελήφθη σε μια απομονωμένη καλύβα σε χωριό της Αλμωπίας.


Πλέον έχει οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας στην Έδεσσα και από εκεί αύριο στον εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365