Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Σε χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας ο σύλληψη του 33χρονου

Οι αστυνομικές δυνάμεις με συντονισμένες ενέργειες έφτασαν στα ίχνη του
Σε χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας έγινε η σύλληψη του 33χρονου που φέρεται να ξυλοκόπησε 17χρονη στην Έδεσσα, τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Aridaia365, ο 33χρονος μετά το περιστατικό βρήκε καταφύγιο σε χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις με συντονισμένες ενέργειες έφτασαν στα ίχνη του και το βράδυ της Κυριακής κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν 6 οχήματα της ασφάλειας και της αστυνομίας.

Πλέον έχει οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας στην Έδεσσα και από εκεί αύριο στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365