Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Αλμωπός: Χωρίς κόσμο οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ σέβεται απόλυτα την προστασία της δημόσιας υγείας, ωστόσο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης για είσοδο θεατών μόνο στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Η απόφαση αυτή είναι άδικη για τις ομάδες, ειδικά της επαρχίας, οι οποίες έχουν στάδια μικρής χωρητικότητας και θα μείνουν στην ουσία χωρίς θεατές. Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο της Αριδαίας, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα και τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 03/01/2022,  θα έχουν δικαίωμα εισόδου 100 θεατές την στιγμή που οι υποχρεωτικές προκλήσεις που εκδίδονται ανέρχονται στις 90!

Αυτό σημαίνει πως στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας δεν θα μπορούν να κοπούν εισιτήρια και να εισέλθουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Καλούμε τους ειδικούς να αξιολογήσουν εκ νέου την κατάσταση λαμβάνοντας υπόψη τους τα υποκειμενικά κριτήρια της κάθε περιοχής.

4 σχόλια:

  1. Η Ε.Π.Ο καί όλες οι ΠΑΕ τί λένε γιατί δεν αντιδρούν, αυτοί όπως πάνε θά μας γαμ. Εκεί πού μας λέγανε για την τρίτη δόση καί δεν θά έχουμε θέμα τώρα τί, ναι ξέρω έρχεται η τέταρτη δόση είδη τό Ισραήλ ξεκίνησε για την τέταρτη δόση τών εμβολίων, πού εκεί ήταν τό 100% εμβολιασμενοι, λοιπόν μας λένε συνέχεια ψέματα καί πάνω στις πλάτες μας κάποιοι κερδοσκοπούν κυριος οι φαρμακευτικές εταιρείες που είναι στην Γερμανία, μία ζωή αυτή η κωλοχωρα πού έχει φέρει τόσα δινα στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν έχεις πανδημία,ο αντίπαλος είναι άγνωστος, τα όπλα του άγνωστα.Δεν υπάρχει κάποιος στη Γη που έχει όλες τις απαντήσεις.
    Προσπάθεια γίνεται από ολους για το καλύτερο.Ακόμα και οι εφοπλιστές πεθαίνουν απο κορονοϊό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ρε φίλε μας καραφλιασες, κοίτα δεν θέλουμε φιλοσοφίες εσύ τώρα είναι σαν να λέμε τί κάνεις Γιάννη κουκιά σπέρνο,ρε είσαι εκτός θέματος τί δουλειά έχει αυτό με το 10% στα γήπεδα σε ανοικτό χώρο βάζουν τέτοιο ποσοστό καί στα θέατρα πόσο,ρε κερατάδες άντε κάντε καμιά άλλη δουλειά τί νομίζετε ότι κάνετε τώρα έχετε χαντακοση όλα τα επαγγέλματα, άντε νά μας αδειάσετε την γωνιά μας τά κάνατε τσουρέκια ρεεέεεεεεε.

      Διαγραφή
  3. Καλα βρε παιδια εδω και 40 χρονια περιπου που θυμαμαι τα φαρμακα .....ολα τα διαφορα ποσιμα-ενεσεις -εμβολια -κ.λ.π ανοιγωντας τα κουτια εχουν ενα χαρτακι με ενδειξης-αντιενδιξεις -παρενεργιες...κ.λ.π αυτα τα εμβολια (συγγνωμη κιολας( τι ΣΚΑΤΑ εχουν βρε παιδια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365