Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Τρομερός Δούιτσης, διπλό ο Άρης Νησίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Με ηγέτη και σκόρερ τον νεαρό Κώστα Δούιτση, ο Άρης Νησίου πέρασε από το Ριζάρι επικρατώντας με σκορ 3-1 του τοπικού Ορφέα και συνεχίζει απτόητος να οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο της Α1.

Ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η ανωτερώτητα των φιλοξενουμένων έγινε αισθητή σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και παρά την μαχητικότητα των γηπεδούχων, ήταν αρκετή για να γείρει η νίκη και τους τρείς βαθμούς, στον πρωτοπόρο Άρη Νησίου.

Ο κορυφαίος της αναμέτρησης νεαρός Κώστας Δούιτσης με το χατ τρικ που πέτυχε στο 29’, 52’ και 56’ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στους φιλοξενούμενους, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 61’ με εκτέλεση πέναλτι του Στέλιου Σιδηρόπουλου, χωρίς όμως να σημειωθεί κάτι αξιόλογο μέχρι το τελικό σφύριγμα και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια ακόμα, σπουδαία νίκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βαμβακάς Κ., Σηπάκης, Βλαδίκας.

1 σχόλιο:

  1. Έχω δει 8 ομάδες Α1 κατηγορίας και των 2 ομίλων το καλύτερο ποδόσφαιρο το παίζει ο Άρης Νησιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365