Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Αριδαία ΦΩΤΟ: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στον πεζόδρομο

Δείτε τις φωτο του Aridaia365
Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον πεζόδρομο της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, ένα όχημα παραβίασε το στοπ, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα άλλο. Μάλιστα το όχημα που παραβίασε το σποτ χτύπησε διαδοχικά τις δύο άσπρες ζαρντινιέρες που βρίσκονται στην είσοδο του πεζόδρομου, με αποτέλεσμα την μια να την σπάσει τελείως και την άλλη να την ραγίσει.

Δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές.

Δείτε τις φωτο του Aridaia365:








9 σχόλια:

  1. Κάθε Κυριακή ξημέρωμα η ίδια κατάσταση από μεθυσμένους οδηγούς.
    Την προηγούμενη εβδομάδα πάλι είχαμε σοβαρό τροχαίο κοντά στο δεύτερο γυμνάσιο.
    Πρέπει να σκοτωθεί κάποιος νεαρός για να κάνουν οι αρχές την δουλειά τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι αρχές τι να κάνουν???Αυτούς δεν τους κόβει να μην οδηγάνε ενώ ειναι τύφλα....οι αρχές θα τους νταντέβουν?!?!?!

      Διαγραφή
    2. Θέλεις να μου πεις ότι φταίνε οι αρχές για ότι οι μερικοί άνθρωποι δεν έχουν παιδεία και οδηγούν μεθυσμένοι; Γίνεται να βρίσκεται ένας αστυνομικός πίσω από τον καθένα; Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο και υπάγεται στην παιδεία και την ενσυναίσθηση του καθενός. Ήπιες; Διάλεξε πως θα πας στο σπίτι σου.

      Διαγραφή
    3. Τι θα πει τι να κάνουν; Εκτεταμένους ελέγχους και αλκοτέστ τις ύποπτες μέρες, Σάββατα και γιορτές. Και τσεκούρι τα πρόστιμα χωρίς εξαίρεση και χωριάτικη δήθεν επιείκια, "φύγε και μην το ξανακάνεις". Ο ΚΟΚ προβλέπει βαριά πρόστιμα μέχρι και αφαίρεση διπλώματος. Αυτό το σκουπίδι προφανώς πέρασε τη διασταύρωση με γκάζια για να καρφωθεί έτσι.

      Διαγραφή
    4. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα λογικοί άνθρωποι σε αυτήν την κοινωνία.
      Άκουσον άκουσον λογική οι αρχές τι να κάνουν?
      Αντί να κάθονται στα γραφεία τους η Αριδαία έχει 3 εισόδους έλεγχο σε κάθε σημείο και θα σου πω εγώ μετά αν αποκτήσουν παιδεία οι χωριαταραιοι όταν αφαιρούνται οι άδειες οδήγησης.
      Αλλά μάθαμε σε αυτήν την αφρικανική χώρα ότι αν κάνει την δουλειά της η αστυνομία είναι κακιά,κι όταν συμβεί θανατηφόρο ατύχηματα να φταίει η Κακια η ώρα.
      Το κεφάλι μας το ξερό φταίει.

      Διαγραφή
  2. Τα προστιμα στα μαγαζια ξερουν να τα δινουν μονο για εκει ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήξερε κάποιος ότι θα ελεγχθεί, κάποιοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους, δεν θα οδηγούσε μεθυσμένος, ίσως! Βέβαια απ την άλλη και οι αστυνομικοί αν γράφουν κάποιον και την επόμενη μέρα με την παρέμβαση κάποιου το πρόστιμο σβηστεί, τι νόημα έχει; Τα πάντα θα αλλάξουν αν υπάρξει νεκρός. Και πάλι όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει τιμωρία για τον μεθυσμένο. Τέλος για αυτούς που λένε "δεν μπορεί να σκεφτεί ότι είναι μεθυσμένος και να μην οδηγήσει;", να πω ότι ο Τρελός είδε τον μεθυσμένο και φοβήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς είναι όλοι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μένω στην κεντρική πλατεία Αριδαία και κάθε Παρασκευή Σάββατο Κυριάκητο ίδιο πρόβλημα πεταγομαστε στον ύπνο μας από μαρσαρισματα μηχανών και αυτοκινήτων από τη διαπασων την μουσική στα αυτοκίνητα με ανοιχτά παράθυρα. Πιο πολύ οι αστυνομικοί κόβουν πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα πάρα για μεθυσμένος οδηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365