Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Αριδαία: Δείτε γιατί υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο του Aridaia365
Κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπήρξε πριν από λίγη ώρα στην Αριδαία και μάλιστα χρειάστηκε να κλείσει για λίγη ώρα η οδός Αθανασίου Διάκου.

Συγκεκριμένα, στην παραπάνω οδό τα ξημερώματα της Κυριακής υπήρξε σύγκρουση οχημάτων, με αποτέλεσμα ένα από τα δύο να χάσει λάδια και υπήρξε κίνδυνος ολισθηρότητα του οδοστρώματος στο σημείο.

Έτσι πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία έκλεισε τον δρόμο, για να μπορέσουν οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμωπίας να ρίξουν στα σημεία που έπεσε λάδι πριονίδι.

Μετά από λίγα λεπτά ο δρόμος τέθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Δείτε τις φωτο του Aridaia365:




3 σχόλια:

  1. Πάλι καλά νωρίς το σκέφτηκαν από τα ξημερώματα το απόγευμα θυμήθηκαν να τα καθαρασισουν Ελλάς το μεγαλείο σου Αρε Παπαδόπουλο πού χρειάζεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιόν Παπαδόπουλο εννοείς νοσταλγέ; Τον πειραγμένο ψυχικά ή τον τρελό στρατιωτικό που νόμιζε ότι η κοινωνία τον παίρνει στα σοβαρά; Υγ η στρατιωτική νοοτροπία έκαψε κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365