Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Θλίψη στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών: Έφυγε νικημένος από τον κορονοϊό ο Θόδωρος Αρετάκης

Διαβάστε την ανάρτηση

Διαβάστε την ανάρτηση:


Απέραντη θλίψη για την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, καθώς σήμερα το πρωί ο Αντιπρόεδρος μας Αρετάκης Θόδωρος μετά απο πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό άφησε την τελευταία του πνοή.


Ο Θόδωρος, εδώ και τρία χρόνια από την θέση του Αντιπροέδρου, παρείχε  πολύτιμη προσφορά στον Όμιλο μας. Πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να λύσει οποιόδηποτε πρόβλημα και πάντα με αισιοδοξία.  Ως Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών θα εξακολουθούμε να είμαστε υποστηρικτές αυτού που μαζί οραματιστήκαμε για την ανάπτυξη του Ναυταθλητικού κέντρου του Λουδία .


Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπητηρια στην οικογένεια του και το σίγουρο είναι πως θα τον θυμόμαστε για μια ζωή.


Καλό παράδεισο αγαπημένε Θόδωρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365