Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Βορεινό Αλμωπίας: Εκτροπή δικύκλου με έναν τραυματία - Τι ζητούν οι κάτοικοι (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Εκτροπή δικύκλου σημειώθηκε χθες Τρίτη μέσα στην Τ.Κ. Βορεινού Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος, 45χρονος κάτοικος του χωριού έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται και σήμερα, με τραύματα στο κεφάλι. Ευτυχώς η ζωή του δεν κινδυνεύει σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365.

Οι κάτοικοι του Βορεινού ζητούν από την Δημοτική Αρχή την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην για να μην θρηνήσουμε όπως λένε θύματα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:






13 σχόλια:

  1. τα έχουν λύσει τα προβλήματα οι αντιδήμαρχοι στην Αλμωπία! Αν τους δεις συνεχώς γελάνε...Το λόγο όμως δεν ξέρει κανείς...αρκεί να μην ειναι η εκτός πραγματικότητας οπτική τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δρόμος δεν ήταν έτσι. Το καλοκαίρι ο πρόεδρος του χωριού είχε φροντίσει να φτιαχτεί. Το πρωί της Τρίτης ήρθαν οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑ το εσκαψαν και έφυγαν. Δεν βάλανε τίποτα για να ειδοποιεί τους οδηγούς ότι υπάρχει κίνδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος χτυπησε; αφού εσκαψε η ΔΕΥΑ ας τους κάνει μια ωραία αγωγη να τον πληρώνουν για να βάλουν μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά και να θυμίσουμε τη σημασία του κράνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ο πρόεδρος τα εχει τατκοποιημενα ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρόεδρος κάνει ότι μπορεί. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι ο μοναδικός που κάτι κάνει. Οοοοολοι οι άλλοι πρόεδροι μόνο εικονικά υπήρχαν."Να ήταν οι ζήλια ψωρα "(εσύ ξέρεις τι εννοώ)

      Διαγραφή
    2. Γελαω απλα... Μακάρι να εκανε κατι και ας υπήρχε καποιος που ζηλευε... Τι ακριβως εκανε; γιατι κοντεύεις να μας τρελανεις εσυ τωρα..

      Διαγραφή
  6. Μπροστά ειδικά από σχολείο δεν επιτρέπεται αυτή η κατάσταση θα πρέπει η ΔΕΥΑ ΆΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΏΝΕΙ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΌΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙ...Επίσης ένα άλλο αημαντικότατο θεμα αν είναι αλήθεια και πρέπει να απασχολήσει τον Πρόεδρο άμεσα, είναι οτι το νερό υδρευσης μεταφερεται από το βουνό σε σωλήνες ΑΜΙΑΝΤΟΥ. Κάθε φθαρμένος σωλήνας, απελευθερώνει στο πόσιμο νερό θανατηφόρες ίνες αμιάντου αφού από τη στιγμή που θα εισέλθει στον οργανισμό, παραμένει εκεί για χρόνια χωρίς να αποβάλλεται. (Άρα η δράση του είναι συσσωρευτική!!)Παρά τις απαγορεύσεις και τις οδηγίες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, οι κάτοικοι πολλών περιοχών της χώρας μας συνεχίζουν να δέχονται στο σώμα τους, τις εξαιρετικά βλαβερές για την υγεία ίνες αμιάντου.ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βορεινιώτες την πατήσατε...έφυγαν απ το χωριό πετυχημένοι άνθρωποι και τώρα ποιοί΄ έμειναν? δύσκολα τα πράγματα..
    Ποιό μεγάλο έργα σας έκανε ο Μπάτσης...σας ξεγελάνε με τα εθνικά θέματα .βγάζετε τις σημαίες στα μπαλκόνια κι αυτοί παίρνουν τις ψήφους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά και μες στα χωριά μας θα φοράμε κράνος? Ελεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365