Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Συγκίνηση: Άστεγος δίνει κέρματα σε παιδάκια που του είπαν τα κάλαντα

Συνέβη στη Θεσσαλονίκη
Ένας άστεγος άνδρας στη Θεσσαλονίκη άκουσε τα κάλαντα από τρία παιδάκια και έψαχνε να τους προσφέρει κάποια από τα ελάχιστα κέρματα που είχε.

Ίσως είναι η φωτογραφία της χρονιάς... Μία που προκαλεί ταυτόχρονα λύπη, αλλά και συγκίνηση για το μεγαλείο της ανθρωπιάς. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άστεγος άνδρας άκουσε τα κάλαντα από τρία παιδάκια, τα οποία προφανώς θέλησαν να μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα για την αλλαγή του χρόνου και σε έναν άνθρωπο που έχει αντικρύσει το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Εκείνος, παρότι μετά βίας έχει χρήματα για να επιβιώσει, ψάχνει πάνω του έστω για λίγα κέρματα, προκειμένου να ανταποδώσει την αγάπη που του έδειξαν τα παιδάκια. Αυτά που δεν αδιαφόρησαν για την ύπαρξή του, αλλά θέλησαν να του προσφέρουν ένα χαμόγελο, τη στιγμή που οι περισσότεροι συνάνθρωποί του στο δρόμο συνήθως τον προσπερνούν σαν να μην υπάρχει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365