Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Αλμωπία: Έρχονται χιόνια στα πεδινά και πτώση της θερμοκρασίας

Δείτε την πρόγνωση του meteo

Επιδείνωση του καιρού σημειώθηκε από χθες στην περιοχή μας, με χιόνια στα ορεινά και τσουχτερό κρύο, ενώ τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να χιονίσει και σε πιο πεδινές περιοχές.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με τo meteo.gr, σήμερα το βράδυ αναμένεται να χιονίσει στα ορεινά και στα πεδινά της Αλμωπίας, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι σημαντική.


Η περιοχή μας, καθώς και όλη η χώρα έχει μπει στην κατάψυξη και μάλιστα την Πέμπτη η θερμοκρασία θα αγγίξει τους -8 βαθμούς κελσίου.


Χρειάζεται μεγάλη προσοχή!


Δείτε την πρόγνωση του meteo για την Αριδαία:




*Φώτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365