Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Δ. Μπίνος: Υλοποιείται με καθυστέρηση η ασφαλτοστρωση Αγροτικής Οδοποιίας στην Τ.Κ. Ίδας

Δελτίο Τύπου
ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΙΔΑΣ, ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ 2018 ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ.

 Στην Τ.Κ. Ίδας βρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Νιβουρλή και τον πρώην Πρόεδρο του χωριού Γιάννη Βένου, με στόχο να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών της ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, μετά από αίτημα του Δήμου με το Αρ.Πρωτ. έγγραφο 29959 στις 16/11/2017 και την μελέτη 59/2017 και έχει ως στόχο να βελτιώσει την πρόσβαση στο αγρόκτημα της Ίδας.Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε μετά από ένταξη του έργου με την αριθμ. πρωτ. 1783/14-4-2018 απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υλοποιείται σήμερα με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση.

 Πρόκειται για ασφαλτόστρωση 1.450 μέτρων στην περιοχή «Ξέφωτο» της Ίδας, με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται σε 215.000 ευρώ. Είναι ένα τμήμα μια συνολικής παρέμβασης που περιλαμβάνει επίσης ασφαλτοστρώσεις στους Σαρακηνούς (252.000 ευρώ) και στο Μικροχώρι Πιπεριάς (203.000 ευρώ) συνολικού προϋπολογισμού 670.000 ευρώ.
 Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο αγροτικής οδοποιίας. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, με δουλειά και προσπάθεια, προγραμμάτισε και σχεδίασε Ασφαλτοστρώσεις Αγροτικής Οδοποιίας που αγγίζουν τα 3.000.000 ευρώ, έχοντας ως βασικό γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών.









2 σχόλια:

  1. φύγαν οι φωτισμένοι και έχουν άποψη οι τυφλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί προεκλογικά όλοι υπόσχονται όταν θητευουν ξεχνούν και όταν το ξανασκεφτονται πάλι αδιόρθωτοι είναι. Μπορεί να τρώμε σανο αλλά ευτυχώς γινόμαστε λιγότεροι οι μπουνταλαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365