Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Πλοίαρχος από την Αλμωπία εγκλωβισμένος στην Ουκρανία: Είμαστε και εμείς εδώ και περιμένουμε τις εξελίξεις δήλωσε στο Aridaia365

Το Aridaia365 κατάφερε να εντοπίσει τον συντοπίτη μας πλοίαρχο

Εμπόλεμη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στην Ουκρανία, με την Ρωσία να σφυροκοπά την χώρα.


Στο λιμάνι Dneprobugsky της Ουκρανίας 20 χιλιόμετρα περίπου νότια από την πόλη Mykolaiv, βρίσκεται και το υπό σημαία Marshall Islands, ελληνόκτητο πλοίο Chariana L, με Έλληνα πλοίαρχο από την Αριδαία.


Το Aridaia365 κατάφερε να εντοπίσει τον συντοπίτη μας πλοίαρχο ο οποίος θέλοντας να κρατήσει την ανωνυμία τους μας ενημέρωσε ότι στο πλοίο του επιβαίνουν 2 Έλληνες, 19 Φιλιππινέζοι και 2 Ουκρανοί.  Στο λιμάνι προς το παρών επικρατεί ησυχία αλλά 20 χιλιόμετρα βορειότερα γίνονται σκληρές μάχες στις γέφυρες του Mykolaiv. 


Συνέχισε λέγοντας πως έχουν τελειώσει την εκφόρτωση αλλά είναι εγκλωβισμένοι διότι έχουν κλείσει τα στενά και έχουν ναρκοθετήσει τμήμα του διαύλου. Ο συντοπίτης μας πλοίαρχος μας δήλωσε πως έχει επικοινωνία μόνο με το γραφείο του και όχι με κάποια άλλη αρχή, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του ΥΕΝ, ότι υπάρχει στην περιοχή μόνο ένα ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Μάλτας. 


Είμαστε και εμείς εδώ και περιμένουμε τις εξελίξεις μας δήλωσε γεμάτος αγωνία.


Επίσης ο συντοπίτης μας πλοίαρχος ανέφερε στο Aridaia365 ότι στην περιοχή ανοιχτά της Οδησσού έχουν χτυπήσει 2 εμπορικά πλοία χωρίς λόγω και αιτία, ενώ τόνισε ότι κυκλοφορούν πολλά fake news. Συνέχιζε κάνοντας την εκτίμηση πως οι Ουκρανοί δεν θα παραδώσουν εύκολα και κατέληξε με την ευχή όλα να τελειώσουν χωρίς αθώους νεκρούς.


Δείτε φωτογραφίες από τον χάρτη, στο σημείο που βρίσκεται εγκλωβισμένος ο πλοίαρχος από την Αλμωπία με το πλοίο Chariana L.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365