Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Αλμωπία: Ανεύθυνος και χωρίς παιδεία συμπολίτης μας πέταξε κουτάβια δίπλα σε κεντρικό δρόμο (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτό

Δυστυχώς για ακόμα μία φόρα, ένας ανεύθυνος, χωρίς παιδεία και απερίσκεπτος συμπολίτης μας, όπως τόσες και τόσες φορές κατά το παρελθόν, αποφάσισε να πετάξει νεαρά κουτάβια λίγο μετά την γέννα τους, αφού πιο νωρίς δεν είχε φροντίσει να στειρώσει το δικό του σκυλί.


Άλλο ένα περιστατικό εγκατάλειψης κουταβιών σημειώθηκε στην Αλμωπία. Αυτή την φορά ο ανεύθυνος συμπολίτης μας τα πέταξε δίπλα ακριβώς στον Ε.Ο. Αριδαίας - Ξιφιανής, με τα μικρά σκυλάκια να διατρέχουν κίνδυνο να τα χτυπήσει κάποιο όχημα. Επίσης στο σημείο που βρίσκονται μπορεί να προκληθεί και ατύχημα, αν κάποιο Ι.Χ. προσπαθήσει να τα αποφύγει.


Οι εγκαταλείψεις κουταβιών τείνουν να γίνουν μάστιγα στην Αλμωπία, κάτι που υποδηλώνει την έλλειψη στοιχειώδους παιδείας στους συμπολίτες μας που πραγματοποιούν μία τέτοια πράξη. 


Όσο και να προσπαθεί ο Δήμος και η Φιλοζωική, αν κάποιοι πολίτες δεν πράττουν τα αυτονόητα(στειρώσεις), τότε η Αριδαία και οι Τοπικές Κοινότητες θα γεμίζουν αδέσποτα.


Δείτε την φωτό:



2 σχόλια:

  1. Από τα καταστήματα πάνω στον δρόμο δεν υπάρχει υλικό από κάμερες για να ερευνηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στειρώστε τα σκυλιά σας σε λίγο καιρό τα αδέσποτα θα είναι περισσότερα από τους πολίτες Μόνο αν βει για έλεγχο η αστυνομία θα σταματήσει η εγκατάλειψη και θα στειρώσουν τα σκυλιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365