Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποίηθηκαν τέσσερα άτομα για το κατάπτυστο πανό στην Τούμπα

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται

Στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με ανάρτηση πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έλαβε χώρα 24-02-2022 στη Θεσσαλονίκη, ταυτοποιήθηκαν μέχρι στιγμής τέσσερα άτομα.


Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ώστε να διερευνηθεί πλήρως το ποιοι ανέβασαν το συγκεκριμένο πανό όπου αναγραφόταν «Αδέρφια κρατάτε γερά», περιεχόμενο που συνδεόταν με τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπανού.


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε κάνει σχετική ανάρτηση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ότι: «Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανήρτησαν το πανό με άθλιο περιεχόμενο την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο».


1 σχόλιο:

  1. Την επόμενη εβδομάδα θα αναρτήσουν άλλο πανό για αυτούς τους τέσσερις. Είναι πολλοί αυτοί. Έτσι τους μεγάλωσαν και τους εκπαίδευσαν. Να είναι άθλιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365