Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Α.Σ. Γιαννιτσά – Α.Ε.Π. Κοζάνης 0-2

Ακόμη μία ήττα γνώρισε η ομάδα μας, αυτή τη φορά από την Α.Ε.Π. Κοζάνης, εντός έδρας με σκορ 0-2.

Η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη είχε για ακόμη ένα παιχνίδι σημαντικές ελλείψεις ενώ τα προβλήματα αυξήθηκαν όταν στο 25ο λεπτό ο αρχηγός Γιάννης Μπαμπαλής, σε μια διεκδίκηση στον αέρα, χτύπησε πάνω στον Χαραβητίδη με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χρειαστεί την άμεση επέμβαση των γιατρών για να τον συνεφέρουν και να αποχωρήσει λίγο αργότερα για το νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου οι αρχικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήραν τη νίκη με γκολ του Μπάλλα στο 19ο λεπτό και του Φωλίνα στο 50ο.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Σ. Γιαννιτσά: Τοψής, Πλατσιώτας Στ., Μπαμπαλής (31′ Πελτέκης), Ξανθόπουλος, Αθανασιάδης (63′ Μαυρομάτης), Σαμαράς, Τασιώνας (63′ Δεληχατζής), Τσιάκαλος (52′ Πετράκης), Χατζηαλεξιάδης, Χαραβητίδης και Πρέτσι.

Α.Ε.Π. Κοζάνης: Παστορνίκι, Κοτταρίδης, Κουντούρης, Βοριαζίδης, Φωλίνας, Τσελέπης (78′ Παπαζήσης), Κατσαβάκης, Κυρίτσης (85′ Αιχμαλωτίδης), Κωστίκος (85′ Δάλλης), Μπάλλας (68′ Κουλούσιας) και Αλτιντζής (78′ Γκιούρος).

3 σχόλια:

  1. Κρίμα ήρθε η σειρά των Γιαννιτσων για το τοπικό πλέον .που είσαι Τεο να δεις τα χάλια τους. Τι ομάδα τους άφησες και που κατάφεραν να την πάνε οι Γιαννιτσιωτες.κατάντια πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα αγοράσουν άλλο αφμ ,για να την ξαναριξουν.

      Διαγραφή
    2. Άσε τις εξυπνάδες, δεν αγόρασαν ποτέ ΑΦΜ. Τον ΑΦΜ, τον έφερε ο Τέο, χωρίς να πάρει μία.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365