Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Μόνο στην Πέλλα και σε άλλους 2 νομούς της Ελλάδας η μέση τιμή της βενζίνης είναι κάτω από 2 ευρώ!

Πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης αγγίζει τα 2,031 ευρώ

Πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης αγγίζει τα 2,031 ευρώ, του πετρελαίου κίνησης τα 1,836 ευρώ και του πετρελαίου θέρμανσης τα 1,486 ευρώ. 


Μόνο σε τρεις νομούς της χώρας οι μέσες τιμές της βενζίνης είναι κάτω από 2 ευρώ σύμφωνα με στοιχεία του παρατηρητήριου τιμών.


Πρόκειται για τους νομούς Λέσβου, Σερρών, Πέλλας.


Πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης αγγίζει τα 2,031 ευρώ, του πετρελαίου κίνησης τα 1,836 ευρώ και του πετρελαίου θέρμανσης τα 1,486 ευρώ. 

3 σχόλια:

  1. σε ποιο πλανητη ζειτε εσεις που τα γραφετε η βενζινη συγκεκριμενα στην Αριδαια και στα γυρω χωρια ειναι πολυ ποιο πανω απο 2 ευρω. 2.20 σχεδον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που κάθε μέρα τα πρατήρια ανεβάζουμε τις τιμές ακόμα δεν έχω καταλάβει λες και κάθε μέρα αγοράζουνε καύσιμα. Αγοράζουμε Δευτέρα και μέχρι την Κυριακή έχουν αλλάξει 100 φορές τις τιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365