Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Πέλλα: “Καμπάνα” 5.000 ευρώ σε καφετέρια για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό

Πρόστιμο 5.000 ευρώ
Πρόστιμο 5.000 ευρώ θα πληρώσει ιδιοκτήτης καφετέριας στην Πέλλα για είσοδο δύο πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Επιπλέον, επιβλήθηκε “λουκέτο” 15 ημερών και βεβαιώθηκαν παραβάσεις στους πελάτες.

Σε ολόκληρη τη χώρα συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 61.847 έλεγχοι, από τους οποίους οι 27.659 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 268 παραβάσεις, 2 αναστολές λειτουργίας καταστημάτων και πραγματοποιήθηκε 1 σύλληψη. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 18 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

1 σχόλιο:

  1. 2 αναστολες καταστημάτων η οποία η μιά ειναι στην Πελλα. Ουτε καν κανουν ελεγχους στους αλλους νομους κουραστηκαν και αυτοι. Εδω παμε για 3ο παγκοσμιο και ακομη λετε για προστιματα κ εμβόλια. Τοσο φτανει το μυαλουδάκι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365