Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Πέλλα: “Βαριά” καμπάνα σε καφέ μπαρ που παραβίασε τα μέτρα για δεύτερη φορά

Πρόστιμο 10.000 ευρώ
Πρόστιμο 10.000 ευρώ επέβαλαν αστυνομικοί σε ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ στην Πέλλα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού για δεύτερη φορά. 

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο κατάστημα διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι εξυπηρετούσαν πελάτη, ο οποίος δεν έφερε τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Παράλληλα στο κατάστημα, επιβλήθηκε 30ήμερο αναστολή λειτουργίας.

1 σχόλιο:

  1. Ελεος μόνο στην Ελλάδα αυτά! Τσίρκο 🤡 σε όλες τις χωρες εχουν καταργησει τα παντα και εδω ακομη κοβουν προστιματα και να δινουν οπλα στους Ουκρανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365