Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Πιπεριά Αλμωπίας: Έκκληση για οικονομική βοήθεια οικογένειας

Δείτε την ανάρτηση του Μορφωτικού συλλόγου Πιπεριάς

Δείτε την ανάρτηση του Μορφωτικού συλλόγου Πιπεριάς:

Αγαπητοί μας συνάνθρωποι πριν από λίγες ημέρες στο χωριό μας συνέβη κάτι τραγικό, ένας νέος άνθρωπος  έφυγε από την ζωή. Η οικογένεια του χρειάζεται την βοήθεια όλων μας, για το λόγο αυτό όποιος θέλει να βοηθήσει έχει ξεκινήσει  έρανος ώστε να μαζευτούν χρήματα για την οικογένεια. 

Έκκληση για οικονομική βοήθεια οικογένειςΤηλ επικοινωνίας υπευθύνων 
 
Κονάκογλου Βασίλης 6982045418
Κωνσταντινίδης Πέτρος 6973693650
Χασαπάκης Κυριάκος 6978195303

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ εάν μπορείτε να δημοσιεύσετε σε σαΐτ του εξωτερικού, πχ. Έλληνες τής Γερμανίας και οπωσδήποτε ένα IBAN για τούς κατοίκους τού εξωτερικού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365