Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Χορήγηση άδειας χρήσης νερού στην Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε

Δελτίο Τύπου 

Κατόπιν του αρ. Πρωτ. 1983/16.12.2019 αρχικού αιτήματος της επιχείρησης για Χορήγηση άδειας ύδατος της ιαματικής πηγής  (σύμφωνα με την ΚΥΑ 146896/2014, όπως ισχύει) και του εκ νέου αιτήματος αρ. Πρωτ. 27/13.01.2022 της επιχείρησης για επίσπευση των διαδικασιών, χορηγήθηκε στην ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ , με το αρ.πρωτ. 92865/29.03.2022 έγγραφο της Αποκεντρωμενης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης  - Δ/νση Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας, η άδεια χρήσης νερού για την λειτουργία της ιαματικης πηγής στη θέση Πόζαρ.  


Η άδεια έχει ισχύ έως 31.12.2024 και η ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ είναι η πρώτη επιχείρηση που εκδίδει την συγκεκριμένη άδεια πανελλαδικά, έπειτα από συντονισμενες ενέργειες της παρούσας Διοίκησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365