Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έτσι πήγε να διαφύγει τη σύλληψη η 33χρονη – Το “τέχνασμα” με το ψυχιατρείο

Σε περίπτωση που είχε προχωρήσει η διαδικασία εισαγωγής της κατηγορούμενης σε ψυχιατρείο τότε η υπόθεση θα τιναζόταν στον αέρα
Απίστευτο παρασκήνιο διαδραματίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας μέχρι και την προσαγωγή (το απόγευμα) της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη μετέπειτα σύλληψη μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της.

Όπως αναφέρει το eReportaz, η αιτία η οποία επισπεύσθηκε η διαδικασία και επιλήφθηκε της υποθέσεως η εισαγγελία της Αθήνας έγκειται στο γεγονός ότι με έντεχνο τρόπο επιχειρήθηκε να κλειστεί η κατηγορούμενη σε ψυχιατρείο επικαλούμενη λόγους απόπειρας αυτοκτονίας!

Συγκεκριμένα, στην εισαγγελία Πάτρας και συγκεκριμένα στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εμφανίστηκαν εκπρόσωποι συγκεκριμένης ΜΚΟ οι οποίοι ανέφεραν ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι η κατηγορούμενη θα προχωρούσε σε απόπειρα αυτοκτονίας και για αυτό το λόγο θα έπρεπε να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Μάλιστα στην εισαγγελική Αρχή εισφέρθηκαν μαρτυρίες και από το περιβάλλον της κατηγορούμενης οι οποίες επιβεβαίωναν την πληροφορία. Έτσι λοιπόν η εισαγγελία Πατρών ήταν έτοιμη με παραγγελία να διατάξει τον εγκλεισμό της Πισπιρίγκου σε ψυχιατρικό Ίδρυμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, η συγκεκριμένη κινητοποίηση προκάλεσε τα άμεσα αντανακλαστικά του Ανθρωποκτονιών αλλά και παραγόντων που επιτηρούσαν διακριτικά την υπόθεση. Από τις 15.00 το μεσημέρι υπήρξε κινητοποίηση και αποφασίστηκε η προσαγωγή αρχικά και η σύλληψη της Πισπιρίγκου και η μεταφορά της στην Αθήνα προκειμένου να επιληφθεί η εισαγγελία Αθηνών όπως και έγινε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πολυσέλιδη δικογραφία διαβιβάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον εισαγγελέα κ. Αντώνη Ελευθεριάνο ο οποίος μετά την ανάγνωση της δικογραφίας και τον εντοπισμό της κεταμίνης η οποία προκάλεσε τη δολοφονία της Τζωρτζίνας προχώρησε στην άσκηση δίωξης, ενώ η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

“Σε περίπτωση που είχε προχωρήσει η διαδικασία εισαγωγής της κατηγορούμενης σε ψυχιατρείο τότε η υπόθεση θα τιναζόταν στον αέρα”, λένε αρμόδιες πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το eReportaz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365