Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Μήνυμα του συντοπίτη μας Πλοιάρχου Ηλ. Ηλιάδη από την Ουκρανία: "Η παραμονή μας στο πλοίο θεωρείται η πιο ασφαλής επιλογή"

Δείτε όσα μας δήλωσε

Εμπόλεμη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στην Ουκρανία, με την Ρωσία να σφυροκοπά την χώρα.


Στο λιμάνι Dneprobugsky της Ουκρανίας 20 χιλιόμετρα περίπου νότια από την πόλη Mykolaiv, βρίσκεται και το υπό σημαία Marshall Islands, ελληνόκτητο πλοίο Chariana L, με Έλληνα πλοίαρχο τον συντοπίτη μας Ηλία Ηλιάδη από την Αριδαία.


Το Aridaia365 κατάφερε να εντοπίσει εκ νέου τον συντοπίτη μας πλοίαρχο, ο οποίος για περίπου δύο βδομάδες βρίσκεται εγκλωβισμένος με το πλοίο του στο λιμάνι Dneprobugsky, δείτε όσα μας δήλωσε:


"Παρα τους συνεχείς βομβαρδισμούς των Ρώσων στην γύρω περιοχή του λιμένος Mykolaiv αυτήν την στιγμή η παραμονή μας στο πλοίο θεωρείται η πιο ασφαλής επιλογή, οι διαφορές μετακινήσεις την συγκεκριμένη στιγμή από εδώ που είμαστε κρίνονται πολύ επικίνδυνες. Η Οδησσός βρίσκεται πολύ πιο κοντά στα σύνορα και μπόρεσαν να γίνουν κάποιες μετακινήσεις εγκαίρως, τώρα χρειάζεται δύναμη και υπομονή, ευχαριστώ από καρδιάς φίλους και συγγενείς για την αγάπη και το κουράγιο που μας δίνουν αυτές τις ώρες, ευχόμαστε όλοι να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια.


Επίσης ο συντοπίτης μας πλοίαρχος μας ενημέρωση ότι ίδιο λιμάνι που είναι, πίσω από το πλοίο του βρίσκεται ένα tanker με πλήρωμα Ινδών οι οποίοι το πρωί επιχείρησαν να εγκαταλείψουν το πλοίο με προορισμό τα σύνορα της Μολδαβίας. Μετά από δύο ώρες επέστρεψαν πίσω διότι ήταν αδύνατον να περάσουν από την περιοχή του Mykolaiv όπου γίνονται συνεχείς μάχες και βομβαρδισμοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365