Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Αλμωπία: Μετά από τρεισήμισι ώρες αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση - Άμεσες ενέργειες ζητούν οι πολίτες

Όπως αποδείχθηκε, ακόμα και με ηλιοφάνεια κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την ηλεκτροδότηση
Μετά από τρεισήμισι περίπου ώρες, λίγα λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα, τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ κατάφεραν να αποκαταστήσουν την βλάβη που υπήρχε στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αρκετών περιοχών της Αλμωπίας.

Η μη προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος έφερε για άλλη μία φορά στην επιφάνεια το χρόνιο πρόβλημα της Αλμωπίας με τις διακοπές ρεύματος και το κακό δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

Οι πολίτες από το μεσημέρι της Κυριακής είναι για άλλη μία φορά έξαλλοι, ζητούν άμεσες ενέργειες από τους αρμόδιους φορείς και επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος. Όπως αποδείχθηκε, ακόμα και με ηλιοφάνεια κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την ηλεκτροδότηση.

8 σχόλια:

  1. Μόνιμη εγκατάσταση 8 τεχνικών σε υποκατάστημα Αριδαιας. Ούτε διοικητικοί , ούτε εργοδηγοί, 8-9 τεχνικοί σταθερής παρουσίας. Αίτημα στον υπουργό ή στον αρμόδιο επίτροπο στις Βρυξέλλες. Αυτό θα έκανα εγώ ο Λαρισαιος που ήρθα μόνιμα στην Αλμωπία να μείνω. …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κάνουνε ρε παιδιά διότι έχει ανέβει η τιμή του ηλεκτρικού για το καλό μας.
    Πέρα όμως από την πλάκα η Αλμωπία είναι η πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Πέλλας και όχι μόνο.
    Φυσικά ευθύνες έχουμε όλοι αφού αυτούς που εκλέγουμε είναι όλοι μα όλοι ανεπαρκείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα είναι ένα.
    Δεν γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση δήμους πανελλαδικά να τροφοδοτείται από τόσα χιλιόμετρα μακριά (Αγρα-Μαυροβουνι)
    Η λύση είναι μία: Να κατασκευαστεί υποσταθμός υψηλής τάσης στην Αφαλό που θα τροφοδοτεί ολόκληρο τον δήμο
    Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν περιμένετε κάτι απο Δήμαρχο ή περιφερειάρχη είστε χαμένοι. Αυτοί ανθρωπάκια μικρά με λίγες δυνατότητες ,δεν μπορούν να κάνουν και πολλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποδηλάτης σήμερα το μεσημέρι στην Αριδαία πετούσε πλαστικά ποτήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πότε είναι το ραντεβού που έχει κλείσει ο Δήμαρχος με τον πρόεδρο της ΔΕΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει τεχνικό συνεργείο πλέον στην Αριδαία αυτό είναι το πρόβλημα ρε παιδιά, τους πήραν και αυτούς στην Έδεσσα και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δήμαρχε έκλεισες ραντεβού; η είσαι στο βουνό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365