Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ν. Παρούτογλου: Η πεζοδρομιακή φρασεολογία χαρακτηρίζει εκείνους που την εκτοξεύουν!

Δελτίο Τύπου

Η διαστρέβλωση απλών εννοιών, οφείλεται είτε στην άγνοια ρόλων , είτε στην  αδυναμία οριοθέτησης και αντίληψης των προβλημάτων.


Ο λαϊκισμός ,δηλαδή η ωραιοποίησης της κατάστασης , με έντεχνη υπεκφυγή , πράγματι είναι ένα από τα σύγχρονα προβλήματα της πολιτικής ζωής!

Να υπενθυμίσω επίσης τον ρόλο της αντιπολίτευσης που δεν είναι άλλος, από το να αναδεικνύει τα προβλήματα ,να προτείνει και να πιέζει για την επίλυσή τους.

Πάνω απ' όλα όμως , να υπενθυμίσω την αναγκαιότητα για διαμόρφωση νοοτροπίας συνεργασιών, που εμείς τολμήσαμε.

Οι προσωπικές αιχμές με φρασεολογία πεζοδρομίου, χαρακτηρίζουν εκείνους που τις εκτοξεύουν!


Για την ουσία του θέματος να υπενθυμίσω μια παράγραφο από την ανακοίνωση του ΦΟΑ…


 «Βέβαια, αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια με το ΔΑΚ Αριδαίας και μας έχουν κάνει περίγελο στην αθλητική κοινότητα, ιδιαίτερα τη φετινή αγωνιστική χρονιά, καθώς η κατάσταση έχει χειροτερεύσει. Η έλλειψη θέρμανσης και φύλαξης, το πλαστικό δάπεδο που είναι ακατάλληλο για αθλητικές δραστηριότητες, ο ελλιπής φωτισμός είναι κάποια από τα υπόλοιπα προβλήματα, τα οποία επισημαίνουμε κάθε χρόνο στις εκάστοτε δημοτικές διοικήσεις αλλά παίρνουμε μόνο υποσχέσεις, τόσο εμείς όσο και οι 400 αθλητές του συλλόγου μας!»


Τελικά ποιος φταίει για την τριετή καθυστέρηση υλοποίησης του έργου και ποίος για την μη παροχή προσωρινής λύσης ???


Επίσης παραθέτω απόσπασμα από την ανάρτηση του κ. Γιώργου Καραμουσαλίδη (προπονητή ομάδας) για το κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας πριν από περίπου σαράντα ήμερες και σίγουρα πριν την μεγάλη κακοκαιρία.


« Πιστεύα ότι το γήπεδο μας στη Μίκρα Β΄ είναι από τα πιο επικύνδυνα σε όλη την Β. Ελλάδα , αλλά δυστηχώς οι συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο της Αριδαίας το καθιστούν ως το πιο επικίνδυνο και ακατάλληλο πανελλήνια ……. Χαρακτηριστικό , οι άνθρωποι της γραμματείας προσέρχονται με αερόθερμο για να κάνουν τη δουλειά τους…» 


Αν όλα τα παραπάνω σας αφήνουν αδιάφορους και αρκείστε σε πολιτικές επιθέσεις άνευ ουσίας, τότε λυπάμαι πολύ…


Εμείς σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε  και στο παρόν αλλά και στο μέλλον.


Η κοινωνία και οι πολίτες , μας παρακολουθούν !


ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 

ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ

5 σχόλια:

  1. κύριε Παρούτογλου έχετε κατέβει για βουλευτής με το Πασοκ και αποτύχατε.Κατεβήκατε στο Δήμο Αλμωπίας : αποτύχατε. Δεν είστε ούτε νέος ούτε φρέσκος στα πράγματα :τι έχετε κάνει ο ίδιος εσείς και η παράταξη σας για κάποιο σημαντικό έργο στην Αλμωπία? Ευχαριστώ.
    Υγ.Μπάτσης Μπίνος κλπ εννοείται ότι έχουν τεράστιες ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς απέτυχε? Δεν εκλέχτηκε ο άνθρωπος όταν το ΠΑΣΟΚ δεν έβγαζε έδρα στην Πέλλα, όπως κ στον δήμο δεν εκλέχτηκε.. πως λοιπόν να κάνει έργο σημαντικό στην Αλμωπία? Συνήθως τα κάνουν αυτοί που κυβερνάνε ο Δήμαρχος π.χ. Ότι θα φταίνε οι μη εκλεγμένοι που δεν γίνονται έργα και όχι ο Δήμαρχος πρώτη φορά το ακούω... Φρέσκος είναι ο Χατζηδημητρίου, ο Μπάτσης και Μπίνος? Ας γυρίσει κ ο άλλος Μπίνος να δέσει το γλυκό..

      Διαγραφή
    2. κατέβηκε υποψήφιος σε κόμμα με καθεστωτική λειτουργία και πολλά χρόνια διακυβέρνησης.Αυτομάτως σε θέση απολογίας είναι.Αυτό εννοούν.
      Δεν είναι το νεο αίμα.
      Ο Παρούτογλου συμμετείχε σε διαδικασίες τελετουργίες κλπ κομματικών καταστάσεων παλαιοκομματικής φιλοσοφίας...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365