Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Γκρινιάζουν για τις τιμές στην ενέργεια αυτοί που έτρεχαν να βγουν φωτο με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην Έδεσσα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Με προσκεκλημένο τον υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων, καθώς και αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΝΟΔΕ Πέλλας πριν περίπου δύο βδομάδες, το Σαββάτο 26/2.


Ο πολυχώρος Καταρράκτες στην Έδεσσα κατακλύστηκε εκείνη την ημέρα από πολλά κομματικά στελέχη της Ν.Δ. και όχι μόνο, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης και απλών ψηφοφόρων του κόμματος. 

Όλοι είχαν το σκοπό τους που παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας, κάποιοι γιατί είναι ενεργά μέλη του κόμματος στο Νόμο, κάποιοι άλλοι γιατί έπρεπε βάση των θέσεων που κατέχουν στην τοπική αυτοδιοίκηση, μερικοί ξεκάθαρα για να κάνουν δημόσιες σχέσεις και αρκετοί για να τα έχουν καλά με το κυβερνόν κόμμα. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι επιζητούσαν μία φωτογραφία με τον υπουργό.


Σήμερα, δύο βδομάδες μετά, κάποιοι εκ των οποίων ήταν στους Καταρράκτες στην κοπή της πίτας, γκρινιάζουν για τις εξωφρενικές τιμές στην ενέργεια και σε πολλά βασικά αγαθά. Είναι η ίδιοι που έτρεχαν να βρουν φωτογραφίες με τον αρμόδιο υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ήρθε στην Έδεσσα.

Κανένας όμως από αυτούς που γκρινιάζουν σήμερα, δεν είχε τα κότσια να υψώσει ανάστημα στον υπουργό και να του μιλήσει για την ακρίβεια, όλοι έκατσαν και άκουσαν όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης(καμία αναφορά στην ακρίβεια), ο οποίος ήταν ευδιάθετος όπως συμβαίνει σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις.

Κανένας δεν μετέφερε τις ανησυχίες του λαού, όλοι για το θεαθήναι, τις δημόσιες σχέσεις και να τα έχουν καλά με το κόμμα. 


Τώρα όμως γκρινιάζουν, τώρα είναι αργά κύριοι και κυρίες, όταν είχατε τον αρμόδιο υπουργό μπροστά σας απλά χαμογελούσατε με όσα σας έλεγε και τις ανησυχίες του λαού και τις δικές σας απλά τις κατάπιατε.


ΥΓ: Το ίδιο θα γινόταν και με άλλη κυβέρνηση και με άλλα κομματικά μέλη από άλλα κόμματα. Το πρόβλημα δεν είναι το χρώμα του κόμματος, αλλά η νοοτροπία που έχουμε σαν λαός.

10 σχόλια:

  1. ότι πιο σωστο εχω διαβασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει γιατρειά σε αυτή την χώρα,δυστυχώς οι υπάλληλοι μας δεν νοιάζονται για τον λαό,έχουν ξεζουμισει τον κόσμο,μόνο προς τα επάνω όλα,τίποτα προς τα κάτω,αλλά έχουν παχυλούς μισθούς οι κύριοι αυτοί οπότε όλα μέλι γάλα,κ τα πρόβατα που τρέχουν πίσω τους, κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γνωστοί γλύφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μακεδονία είναι ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 λαλούν και 2 χορεύουν

      Διαγραφή
    2. Έλεος αυτή η καραμέλα με την Monkeydonia που είναι ελληνική. Κουράζετε, καθόλου αγαπητά μου, Εθνίκια!

      Διαγραφή
  5. Μονο οι προμαχιωτεσ δεν εχουν θεμα .
    Ζητω το εθνοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ είμαι με τον Ραγκουση τον Γιαννούλη και την Τζακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Άδωνις με το υπεροπτικό ύφος που τον διακατέχει ,συν το στυλάκι ξερόλα δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια διαλόγου.
    Θα πω μια ταπεινή άποψη: έξυπνος άνθρωπος ο Άδωνις αλλά και εφ όρου ζωής συγνώμη πρέπει να ζητάει για το ακροδεξιό παρελθόν του.
    Άρα μηδεν στο πηλίκο.
    Υγ.ο Σύριζα είναι το παλιό Πασοκ.Όσοι περιμένουν βολεμένα κόμματα με λογικές απόψεις,μάλλον δημόσιοι υπάλληλοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλυφτρακια όλοι με πρώτο τον δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365