Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Μπάτσης σε Μπίνο: Η υποκρισία έχει και τα όρια της, μην κάνετε αντιπολίτευση για τον Καραγκιόζη

Δήλωση - Απάντηση
Η υποκρισία έχει και τα όρια της.

Με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση του Δημήτρη Μπινου, ο οποίος ζητάει την παραίτηση του προέδρου της ΔΗΚΕΑ για την εθελοντική παρουσία της συζύγου του σε εκδήλωση της Δημοτικής επιχείρησης. 

Η κα Μαρία Μπαγγέα βοήθησε εθελοντικά για την επιτυχημένη παράσταση του Καραγκιόζη στο Ξενιτιδειο Πνευματικό Κέντρο. Ο εθελοντισμός σύμφωνα με τις απόψεις του κυρίου Μπινου είναι λοιπόν κατακριτέος και λόγος παραίτησης. 

Κύριε Μπίνο η υποκρισία έχει και τα όρια της.
Να σας θυμίσουμε πως εσείς ο ίδιος ως Δήμαρχος είχατε δώσει τα κλειδιά του δημαρχείου σε άτομο που δεν ήταν αιρετός και δεν είχε θεσμικό ρόλο. 

Είχατε δώσει τους κωδικούς από τις σελίδες του Δήμου σε άτομο που δεν ήταν αιρετός και  δεν είχε θεσμικό ρόλο. 

Επί ημερών σας οδηγούσε το αυτοκίνητο του Δήμου άτομο που δεν ήταν αιρετός και δεν είχε κανέναν θεσμικό ρόλο. 

Κύριε Μπινο, η υποκρισία έχει και τα όρια της, μην κάνετε αντιπολίτευση για τον Καραγκιόζη.
Και μια τελευταία ερώτηση εσείς γιατί δεν είχατε παραιτηθεί όταν προσωπικοί σας φίλοι ασκούσαν διοίκηση στον Δήμο Αλμωπίας;

3 σχόλια:

  1. Άρα έχουμε συναγωνισμό υποκρισίας!! Ποιός λετε να νικήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μπατση , προεκλογικά , μας είπατε , ΟΤΙ δεν θα κάνετε ότι έκανε ο Μπινος… Τώρα τι λετε; «Κάνω κι εγώ τα ίδια …. » «Μη με μαλώνετε…..» κριμα , μας υποσχεθήκατε όχι στα ψέματα,, και πάλι τα ίδια έχουμε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βοήθησε η κυρία αφιλοκερδώς σε παιδική παράσταση και μπράβο της.το αποτέλεσμα μετράει.χαρηκαν τα παιδάκια μας και το ευχαριστήθηκαν.ηταν άψογη η όλη διοργανωση.Μην ψάχνετε σε γόνιμο αγρό να σπείρετε τριβολια κ Μπινο.υπαρχουν σοβαρότερα προβλήματα ν αντικρουσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365