Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Σωσάνδρα Αλμωπίας: Αλεπάλληλες επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών σε κατοίκους - Δάγκωσαν ηλικιωμένη

Πριν λίγες μέρες αδέσποτο σκυλί δάγκωσε ηλικιωμένη
Αλεπάλληλες είναι οι επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών σε κατοίκους της Τ.Κ. Σωσάνδρας Αλμωπίας, οι όποιοι δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι φοβούνται να κυκλοφορήσουν σε κάποιους δρόμους του χωριού το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι κάτοικοι της Σωσάνδρας καταγγέλλουν πως κάτοικοι γειτονικών χωριών "πετάνε" κουτάβια, αλλά και πιο μεγάλα σκυλιά, κυρίως Τσομπανόσκυλα και Κυνηγόσκυλα, στα περίχωρα της Τ.Κ. με αποτέλεσμα αυτή να γεμίσει με αδέσποτα. Μάλιστα πριν λίγες μέρες αδέσποτο σκυλί δάγκωσε ηλικιωμένη. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές.

Ο Δήμος και η Φιλοζωική έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες, έχουν γίνει πάρα πολλές στειρώσεις ζώων, δίνονται τροφές για την σίτιση τους, αλλά δυστυχώς εξαιτίας ανεύθυνων πολίτων οι οποίοι δεν στειρώνουν τα δικά τους σκυλιά, η Αλμωπία έχει γεμίσει αδέσποτα. Μία κακή νοοτροπία, από ανθρώπους χωρίς την απαραίτητη παιδεία.

8 σχόλια:

  1. Α, οκ, ευτυχώς γίνονται στειρώσεις. Οπότε τουλάχιστον δεν κινδυνεύουμε να μας γκαστρώσουν. Κι ευχαριστώ να λέμε δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γκρινιάζετε.
    Η φιλοζωική το είπε ξεκάθαρα.
    Δεν κινδυνεύετε από εγκυμοσύνη,είναι στειρωμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλάδα η χώρα των αδέσποτων ζώων κι όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η καθημερινότητα νικάει κάθε νόμο.Η καθημερινότητα με τα αδέσποτα μας κάνει να θυμώνουμε.Γιατί να χαλάμε την υγεία μας? Γιατί σε άλλες πόλεις το θεμα το χειριζονται έξυπνα κι εδω χυμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν δεν θέλετε αδέσποτα , σταματήστε να τα εγκαταλείπετε ...ασυνείδητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα δεν είναι η σίτιση τους ή στείρωση τους μόνο αλλά ο περιορισμός τους σε ένα χώρο, έγκυος 8 μηνών μου επιβάλλεται από τον γιατρό να περπατάω και αναγκάζομαι να κατεβαίνω στην Αριδαία με το αυτοκίνητο για να περπατήσω εκεί! Εφόσον η φιλοζωική φροντίζει για τη σίτιση και την στείρωση τους πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ένας χωρος και να περιφραχθει ώστε να φιλοξενήσει τα αδέσποτα? Είναι πιο εύκολο σαφώς να φοβάμαι εγώ σαν πολίτης να βγάζω μια βόλτα το παιδί μου με το καρότσι! Επίσης όποιος έχει σκυλί σαν κατοικίδιο καλό θα ήταν να το έχει στην οικία του όπως λέει και λέξη και όχι ελεύθερο να κόβει βόλτες σε όλο το χωριό επειδή είναι 'ακακο' και δεν δαγκώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να μαζευτουν όλα τα αδέσποτα μέσα σε ενα μήνα θα γεμίσουμε πάλι γιατί κάποιοι πολίτες του Δήμου μας , δεν στειρώνουν τα σκυλιά τους, ενας σκύλος γεννάει κάθε 6 μήνες. Εναε κτηνοτρόφος που εχει 5 θηλυκά σκυλια και το καθένα γενήσει 5 κουτάβια θα έχουμε 30 αδέσποτα σε 6 μήνες απο ενα μόνο πολίτη... Στείρωση αλλιώε δε θα σταματήσει τα αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑ KOINΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ.
    ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365