Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Εικόνες από το 1ο Φεστιβάλ Οίνου Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Διονύση Σταμενίτη

Δείτε την ανάρτηση του Διονύση Σταμενίτη και τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Δημήτρης Γιαντσης:


Στο 1ο Φεστιβάλ Οίνου Αλμωπίας που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΑ είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε κρασιά από τους παραγωγούς της περιοχής. 


Η Αλμωπία διαθέτει έντονη δραστηριότητα στον κλάδο της παραγωγής οίνου, με τα οινοποιεία της να παρουσιάζουν ιδιαιτέρως αξιόλογες ετικέτες που κερδίζουν το δικό τους χώρο τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Υψηλής ποιότητας κρασιά απο τα οινοποιεία Κονάκογλου Winery, Ζινιδέος Winery, 3 Γενιές Οινοποιείο Θωμαίδη, Mutsiouli Wines και Οινοποιείο Νιβουρλή. 


Συγχαρητήρια στο Δήμο Αλμωπίας και στη ΔΗΚΕΑ για τη διοργάνωση του φεστιβάλ, το οποίο ευχόμαστε να καθιερωθεί ως θεσμός ώστε να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά των ποικιλιών οίνου της περιοχής και να προβληθεί η πλούσια δραστηριότητα των οινοπαραγωγών και οινοποιών.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365