Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Χρ. Μπάτση: Κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αντί να είναι στο Δ.Σ. πίνουνε καφέδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Η ενημέρωση Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση προς το σώμα του Δημοτικού συμβουλίου κατά τη σημερινή συνεδρίαση και τα καρφιά που πέταξε προς κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους.


Δείτε το βίντεο:


5 σχόλια:

  1. Και όπως συνιθίζει ο απερίγραπτος κ. Δήμαρχος να μιλάει γενικά και δεν έχει τα κότσια να ονοματίσει ποιούς εννοεί... είναι η πολιτική ας πούμε κάτι και ότι πιάσουμε... ονόματα κ. μπάτση αλλιώς είστε κοινός συκοφάντης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να γινοταν δια ζωσης το συμβουλιο για να μην ειχαν δικαιολογια εδω εγινε αγωνας με 30 και παραπανω χιλιαδες φιλαλθους και εσεις επιμενετε σε συμβουλια μεσω ιντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κάνεις δια ζώσης συμβούλιο δεν τολμάς. Σε βολεύει αυτή η κατάσταση. Αλλά να χορεύεις σοφκα με εκατοντάδες κόσμο μια χαρά ξέρεις. Μόνο για αυτά είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάνε κόψε κάνα ξύλο που ξέρεις καλά και άσε τα κοινά δεν σου πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπάτση θα λέτε και θα κλαίτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365