Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ευχαριστήριο Αερωπού Έδεσσας

Ευχαριστήριο
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΕΓΙΝ (Ελληνογερμανικό ίδρυμα νεολαίας) που σε συνεργασία με το ανάλογο ίδρυμα της Γερμανίας DGJW, δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα παίδων του Αερωπού Έδεσσας να συμμετάσχει για 7 μέρες σε ένα αθλητικό - πολιτιστικό ταξίδι στο Pforzheim της Γερμανίας. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν τα παιδιά και οι συνοδοί τους καθώς και οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν ανάμεσα στις ομάδες θα είναι μοναδικές.


Να τονίσουμε ότι και η αντίστοιχη ομάδα του Pforzheim θα έρθει στην Έδεσσα 14 με 20 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365