Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ήττα για τον Αλμωπό στην Λάρισα - Τρόμαξε την ΑΕΛ - Αποτελέσματα και Βαθμολογία

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Την ήττα γνώρισε ο Αλμωπός στην Λάρισα από την ΑΕΛ, με σκορ 2-1. Την Τετάρτη πανηγυρίζει την παραμονή.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πλήρωσε το πολύ κακό της ξεκίνημα, αφού στο πρώτο τέταρτο έχανε με 2-0, με δύο κεφαλιές των Κούστα στο 9' και Παπαγεωργίου Θανάση στο 14'.


Στο δεύτερο μέρος και μετά τις αλλαγές που έγιναν στην ανάπαυλα, ο Αλμωπός παρουσιάστηκε βελτιωμένος, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και μείωσε με σουτ του Τριανταφυλλάκη στο 74'. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού οι κυανόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν την υπεροχή και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ρόβα, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.


Ο Αλμωπός βρίσκεται 4 αγωνιστικές πριν το τέλος σε απόσταση 12 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού και την Τετάρτη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων Λάρισας θα εξασφαλίσει την σωτηρία του, η οποία θεωρείται δεδομένη. Το παιχνίδι της Τετάρτης θεωρείται δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθεί σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας. 


Διαιτητής ήταν ο Μανούχος (Αργολίδας) και βοηθοί οι Λιόντος (Ηπείρου) και Διαμαντής (Ηπείρου)


Οι συνθέσεις:


ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ,, Μαϊδανός (77' Τσέλα), Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Παπαγεωργίου Κ. (67' Γιάκος), Κολομπίνο, Κούστα (71' Τσουμάνης), Νίνο (46' Μιλτιάδης), Μαυριάς (77' Γρηγορόπουλος).


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης,  Σουλιώτης, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Πρίκας (46' Γιαλαμούδης), Πατσιαβούρας (46' Πέττας), Ασλαπάλογλου (76' Μπακούτσης), Κέρθι, Ρίβας (46' Παρασκευάς), Τριανταφυλλάκης (84' Γιουκούδης), Ρόβας.


Δείτε τα αποτελέσματα:

ΑΕΛ – Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Βέροια – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 

Ηρακλής – Πιερικός 4-2

Πανσερραϊκός – Ξάνθη 0-0

Απόλλων Λάρισας – Καβάλα 0-1

Τρίκαλα – Νίκη Βόλου 0-3

ΠΑΟΚ Β – Ολυμπιακός Βόλου 2-1 

Ολυμπιακός Β-Θεσπρωτός 4-0


Η επόμενη (31) αγωνιστική

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 (15:00)


Ολυμπιακός Βόλου-Τρίκαλα

Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Λάρισας

Καβάλα-Ολυμπιακός Β

Θεσπρωτός-Πανσερραϊκός

Ξάνθη-Ηρακλής

Πιερικός-Βέροια

Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου


Βαθμολογία:




2 σχόλια:

  1. Πώς φτιάξαμε τέτοια ομαδαρα?
    Μακάρι και του χρόνου να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές.
    Μέσα στη Βέροια και στη Λάρισα να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις.
    Ούτε στα όνειρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλο το επιτελείο, τον τεράστιο Γιώργο Τυριακιδη αρχιτέκτονα δημιουργό , τον Φώτη , τον υπέρ άνω Κωνσταντίνο, τα παιδιά της ομάδας και το δήμαρχο.Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365