Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Δάφνη Σκύδρας: Κυριάκο για 'σένα... (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Κυριάκος Παπαντωνίου
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στη Δάφνη, έγινε ο καθιερωμένος αγώνας του Μ. Σαββάτου μεταξύ μικρών και μεγάλων. Μόνο που φέτος τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά και η ατμόσφαιρα συγκινησιακά φορτισμένη. 


Ο λόγος ότι έλειπε από κοντά μας ο Κυριάκος Τσεγγελίδης. Ένας άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ένας άνθρωπος της πιάτσας. 


Ο Κυριάκος ήταν πρόεδρος της Τ.Κ. Δάφνης και ένας άνθρωπος ο οποίος υπηρέτησε τον αγαπημένο του ΠΑΟΔ από όλα τα πόστα και θα ήταν σίγουρα χαρούμενος βλέποντας τα παιδιά να αγωνίζονται για ακόμη μία χρονιά. Είμαι σίγουρος πάντως ότι ήταν κάπου εκεί και παρακολουθούσε, δεν γινόταν να λείπει, όπως δεν έλλειψε ποτέ. 


Ο αγώνας φυσικά ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του και για τον λόγο αυτό παραδόθηκε τιμητική πλακέτα στον γιο του Βασίλη. 


Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με νικητές τους μεγάλους με σκορ 5-3, με όλα τα γκολ να είναι αφιερωμένα σε αυτόν. 


Αγαπημένε φίλε Κυριάκο, καλό Παράδεισο, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Άλλωστε οι νεκροί, πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάς. 


Λείπεις...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365