Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Φιλώτεια Αλμωπίας: Με την βοήθεια εθελοντών κατασκευάστηκε γήπεδο Volley (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Με πρωτοβουλία της Βιβλιοθήκης Φιλώτειας και του Πολιτιστικού συλλόγου και με την βοήθεια εθελοντών, κατασκευάστηκε γήπεδο Volley στην τοπική κοινότητα.


Δείτε την ανάρτηση της Βιβλιοθήκη Φιλώτειας, Αναγνώστες & Φίλοι:

Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του....!!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τους παρακάτω φίλους και συγχωριανούς που αφιλοκερδώς εργάστηκαν για την ολοκλήρωση του γηπέδου.

Τον Θανάση   Στάγγα,   Πόπτση  Διονύση, Απτεσλή Απόστολο, και Λαζαρίδη Κωστή που με τα μηχανήματα τους ομαλοποίησαν το έδαφος.

Τον Κοφτερό Σταύρο (Αρχιτέκτων/Μηχανικός) για τις γνώσεις και την καθοδήγηση που πρόσφερε.

Τον Ρουμελιώτη Τάκη (Τοπογράφο) για την χάραξη και οριοθέτηση του γηπέδου.

Τον Κυρνάτση  Γιώργο (εγκαταστάσεις θέρμανσης) για την μεταφορά των υλικών, την τοποθέτηση των στηλών και του φιλέ.

Τον Σιώπη Κώστα (Φυτώρια/Άνθη) για την εργασία με τον κύλινδρο.

Τον μοναδικό και υπέροχο, Παπαδόπουλο Νίκο ( Ματζαράς), που εργάστηκε με το φουξ και έριξε τα τσιμέντα για την θεμελίωση των βάσεων του γηπέδου μας και τέλος,

Το Θανάση 'Ιτσκο, που πολύ πρόθυμος ανέλαβε την διαγραμμιση του γηπέδου και νοιαζόταν για το κάθε τι.

Επίσης,  να συγχαρώ την πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Φιλώτειας, κ. Απτεσλη Λιάνα και το Δ.Σ. της, για την οικονομική συμμετοχή και την άψογη συνεργασία που είχαμε μεταξύ μας.

Την πρόεδρο της Βιβλιοθήκης Φιλώτειας κ. Τσελεμπή Δέσποινα και το Δ.Σ. της για την οικονομική συμμετοχή, την ανάληψη της ευθύνης και την επίβλεψη του έργου.

αλλά, πολύ περισσότερο να συγχαρώ, τα παιδιά της βιβλιοθήκης, που όχι μόνο ήταν οι εμπνευστές της ιδέας, για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά πρόσφεραν και τα πρώτα χρήματα δίνοντας σε μας, τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τους.

Δουλέψαμε όλοι μαζί και δώσαμε ένα ολοκαίνουριο γήπεδο βόλεϊ, στο χωριό της Φιλώτειας, και στα παιδιά μας.

Μπράβο μας!!!!!!   

Έχουμε κάθε λόγο να καμαρώνουμε..























2 σχόλια:

  1. Χίλια μπράβο είναι λίγο. Τα άλλα χωριά τι κάνουν; (Εθελοντικά χωρίς το Δήμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365