Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Δ. Σταμενίτης: «100.000 στο Δήμο Αλμωπίας για τις ζημιές από τις θεομηνίες»

Δελτίο Τύπου

Υπογράφηκε σήμερα 18 Μαΐου 2022 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα η απόφαση για τη χρηματοδότηση των ΟΤΑ της χώρας στο πλαίσιο της Πράξης [Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α ́ και β ́ βαθμού της Χώρας»], σύμφωνα με την οποία χορηγούνται 100.000 ευρώ στο Δήμο Αλμωπίας που επλήγη από ισχυρούς ανέμους τον περασμένο Φεβρουάριο.


Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ Διονύσης Σταμενίτης είχε πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα με τον  Υφυπουργό παρά των Πρωθυπουργό, αρμόδιο για φυσικές καταστροφές, κ. Τριαντόπουλο και με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σταυριανουδάκη ενώ είχε ενημερώσει σχετικά με κατάθεση επιστολών τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα (σχετικό δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/24022022/). 

Αναφορικά με τη σημερινή εξέλιξη ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης δήλωσε: «Το Υπουργείο Εσωτερικών, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Πέτσα προχωράει στην οικονομική ενίσχυση των Δήμων που υπέστησαν ζημιές από φυσικές καταστροφές αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με συνέπεια και σχέδιο βρίσκεται δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατ’ επέκταση στους πολίτες. Ο Δήμος Αλμωπίας ενισχύεται προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους της 8ης Φεβρουαρίου και αυτό είναι κάτι που μας προκαλεί ικανοποίηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365