Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Δείτε την τοποθέτηση του Χρ. Μπάτση για την χρηματοδότηση 100.000 στο Δήμο Αλμωπίας για τις ζημιές από τις θεομηνίες

Δελτίο Τύπου

Έγκριση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών για τις φυσικές καταστροφές της θεομηνίας της 8ης Φεβρουαρίου 2022.

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών ικανοποιείται το αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου Αλμωπίας με 100.000 € για την αποκατάσταση των ζημιών από φυσικές καταστροφές και θεομηνίες της 8ης Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης δήλωσε για την συγκεκριμένη απόφαση:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την υλοποίηση του αιτήματος μας, αλλά και τους κυβερνητικούς βουλευτές της Πέλλας για την σημαντική  αρωγή τους. Από την πρώτη στιγμή προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταθούμε στο πλευρό όσων υπέστησαν ζημιές από τους δυνατούς ανέμους της 8ης Φεβρουαρίου. Το επόμενο διάστημα θα προβούμε στην αποκατάσταση των  καταστροφών που προκλήθηκαν αλλά και στην συντήρηση των δημόσιων κτηρίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365