Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ με ρεκόρ συμμετοχής: Πάνω από 40.000 μέλη ψήφισαν ως τις 12 το μεσημέρι

Από τις 8 το πρωί είναι ανοιχτές οι κάλπες

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η εκλογική διαδικασία εκλογής από τη βάση του κόμματος, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Πληροφορίες της Κουμουνδούρου κάνουν λόγω για πάνω από 40.000 πολίτες που ψήφισαν.


Από τις 8 το πρωί είναι ανοιχτές οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου τα μέλη του κόμματος να αναδείξουν Πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή. Η συμμετοχή στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με τα νέα μέλη που προσέρχονται να ψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρο του κόμματος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, παρατηρείται πολύ μεγάλη προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε όλη την Ελλάδα. Τις πρώτες ώρες, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, έχουν ήδη ψηφίσει 40.000 μέλη.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με βάση την έως τώρα συμμετοχή, αναμένεται ότι ο τελικός αριθμός στις κάλπες θα είναι με βεβαιότητα εξαψήφιος, θα υπερβεί δηλαδή τα 100.000 μέλη. Κατά τις ίδιες πηγές «το πιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα, είναι ότι τα νέα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες, είναι σχεδόν διπλάσια από τα μέχρι σήμερα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», ενώ κάνουν λόγο για μαζική προσέλευση τόσο στην περιφέρεια όσο και στο κέντρο της Αθήνας.


Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες σε 1.000 εκλογικά τμήματα σε περίπου 600 σημεία σε όλη τη χώρα ανοίγουν στις 8:00 π.μ. και θα κλείσουν στις 8:00 μ.μ., με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή να έχει δικαίωμα να δώσει παράταση. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες κι όλοι από την ηλικία των 15 ετών κι άνω.


Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας: «Καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε λίγο μετά τις 9:30 στο εκλογικό τμήμα του Δήμου Περιστερίου.


«Σήμερα καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της χώρας στα δικά τους χέρια», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας όλους να ψηφίσουν στις σημερινές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να στείλουν «ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής ώστε να επισπευσθούν οι πολιτικές εξελίξεις» και να αλλάξει πορεία ο τόπος.

2 σχόλια:

  1. 1) είναι ο μοναδικός υποψήφιος.
    2) κάλεσε μικρούς/μεγάλους ( παιδάκια του γυμνασίου ) την κουτση Μαρία ,τον Αντρέ τον Ζέπο την κυρά γιωργαιαυ και άλλους φανταστικούς να τον ψηφίσουν.
    3) με αυξημένα ποσοστά ψήφων λόγω νηπιαγωγείων, δημοτικών , γυμνασίων και λοιπών θα το παίζει και καμπόσος.
    4)και στο δεκαπενταμελές τα ίδια έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ama.figoun.i.70.ke.pano.i.noudoula.perni.to.tropeo.🐱🐱🐱🐱

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365