Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Σκύδρα: Έναρξη προγραμμάτων κατάρτισης του Υπομέτρου 6.3

Δελτίο Τύπου

Σήμερα Παρασκευή 13-05-2022 πραγματοποιήθηκε η έναρξη των προγραμμάτων Κατάρτισης, στο πλαίσιο της ΔΡΑΣΗΣ 1.1.1: ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ του Υπομέτρου 6.3 «Ενισχύσεις για την Ανάπτυξη μικρών εκμεταλλεύσεων» του ΠΑΑ 2014-2020 για το έτος 2022.


Με την παρουσία τους τίμησαν την πρώτη ημέρα κατάρτισης του προγράμματος με κωδικό 001 εκπροσωπώντας τον Δήμο Σκύδρας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κος Πασχαλίδης Σταύρος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Γίτσας Αθανάσιος. Αφού χαιρέτησαν και συζήτησαν με τους καταρτιζόμενους ενημερώθηκαν από το γεωτεχνικό προσωπικό του Κέντρου για τις διαδικασίες υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης.


Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Σκύδρας  για την συνεχή συνδρομή του στο έργο που επιτελείται από τον Οργανισμό μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365