Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Βγήκε το πόρισμα των ιατροδικαστών: Σε δηλητηρίαση από κεταμίνη ο θάνατος της Τζωρτζίνας

Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά το τελικό συμπέρασμα, τίθεται ζήτημα εκταφής της Τζωρτίνας

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, παραδόθηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, που έχασε τη ζωή της τελευταία, από τα τρία αδερφάκια της Πάτρας.


Σύμφωνα με το τελικό πόρισμα, ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη.


Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν ευρήματα όπως βλάβη στο ήπαρ, μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.


Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά το τελικό συμπέρασμα, τίθεται ζήτημα εκταφής της Τζωρτίνας για να παρθούν τρίχες από το παιδί, για να διαπιστωθεί και αν της είχε δοθεί κεταμίνη ή άλλη ουσία και σε προγενέστερο χρόνο.


Οι ιατροδικαστές μάλιστα, ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή της αδικοχαμένης 9χρονης, για να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.


Επίσης, με το πόρισμα αυτό, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της προφυλακισμένης μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι μπορεί η κεταμίνη να χορηγήθηκε από το νοσοκομείο μετά, όταν οι γιατροί προσπαθούσαν να συνεφέρουν το κορίτσι. Σύμφωνα με το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα, η κεταμίνη είναι η αιτία της ανακοπής και του θανάτου της Τζωρτζίνας.


Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να προκύψουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση, αφού θα υπάρξουν τελικά δεδομένα για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της μόλις 6 μηνών Ίριδας και της 3,5 ετών Μαλένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365