Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Μ.Π.Σ. Νεοχωρίου

Ανακοίνωση

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας μετά το πέρας των εκλογών! Με τον βασικό κορμό να παραμένει ίδιος και να έρχονται κοντά στον σύλλογο νέα παιδιά!


Πρόεδρος: Ιγνατιδης Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος: Ματζεριδης Γεώργιος

Γραμματέας: Χρυσοχοου Αικατερίνη

Υπ. Ιματισμού: Ροδοπούλου Χρυσούλα

Υπ. Κτηρίου: Δερμεντζογλου Ραφαήλ Γεώργιος

Υπ. Δημοσίων σχέσεων: Βοργιατζιδου Ραφαηλια

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αρχή στα νέα μέλη που με τις πράξεις και τις ιδέες σε συνδυασμό με τους παλαιότερους θα κάνουν τον σύλλογό μας ακόμη ποιο δυνατό! 

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365