Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Χλοοτάπητας και ταρτάν νέου γηπέδου Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας η σύμβαση για το έργο εγκατάστασης χλοοτάπητα και ταρτάν στο νέο γήπεδο της Έδεσσας, συνολικού ύψους 577.200,10 €.


Στο πλαίσιο της παραπάνω σύμβασης θα πραγματοποιηθεί προμήθεια και τοποθέτηση ταρτάν και εξοπλισμού στίβου και γηπέδου ποδοσφαίρου, καθώς και προμήθεια και τοποθέτηση φυσικού και υβριδικού χλοοτάπητα και εξοπλισμού άρδευσης για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης είναι έξι (6) μήνες.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά:

«Το στάδιο σε λίγο καιρό θα είναι λειτουργικό. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τις υπόλοιπες εργασίες για να μπορέσει να δοθεί το συντομότερο δυνατό σε λειτουργία. 

Θέλω να ευχαριστήσω τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας διότι με τεράστιο φόρτο εργασίας υπερβάλουν εαυτούς για να περατωθούν τα έργα.

Με το νέο γήπεδο ένα όνειρο της πόλης μας παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά!».

3 σχόλια:

  1. 600 χιλιάδες ευρώ στην Έδεσσα σε μελλοντικό γήπεδο και στην Αριδαία η στέγη του Σταδίου έτοιμη να πέσει και η περίφραξη με δένδρα? γιατί? επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε 2 σοβαρές μελέτες? γιατί? δεν έχει άδεια? γιατί ? 600 χιλιάδες ευρώ χωρίς να αγωνίζεται ακόμα κανεις στην έδεσσα!!! Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είναι Έδεσσα και στην Αριδαία είσαστε τυριά.
    Ουγκανοι.
    Έχετε ότι σας αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε Εδεσαιε να φανταστώ οταν εκλεισαν οι σχολές στην πολη σου και μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη είχες διαμαρτυρηθεί?? Οπως μας λες τυρια, ετσι μπορούν να σε αποκαλεσουν οι Θεσσαλονικεις... αχ αυτη η αστικοποίηση.. Υγ γήπεδο θα σας κάνουν αλλά και παλι σε πιο χαμηλη κατηγορία απο τον Αλμωπο θα παίζετε..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365