Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Σωσάνδρα Αλμωπίας: Η μεταμόρφωση ενός σκυλιού χάρις την φροντίδα των ανθρώπων (ΦΩΤΟ)

Δείτε το σήμερα αλλά και την ημέρα που βρήκαμε στο σκυλί

Ήταν 12 Απριλίου όταν βρεθήκαμε μπροστά σε ακόμα μια εγκατάλειψη κυνηγόσκυλου στην περιοχή της Αλμωπίας και συγκεκριμένα στην Σωσάνδρα.


Ο αρθρογράφος βρήκε το κυνηγόσκυλο να περιφέρεται σε πολύ κακή κατάσταση στην είσοδος της Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας, από την μεριά της Αριδαιας.


Όπως θα δείτε το σκυλί ήταν σκελετωμένο, αδύναμο και έχει αλυσίδα στο λαιμό. Φυσικά παρα την έκκληση μας δεν βρέθηκε ο ιδιοκτήτης. 


Απο τότε έχουν περάσει 40 μέρες, το σκυλί ταϊζετε από εθελοντές κατοίκους, με την συνδρομή του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας Δημήτρη Καραμήτσου και η μεταμόρφωση του προς το καλύτερο, είναι εμφανής και μπορείτε να την διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες. 


Δείτε το σήμερα αλλά και την ημέρα που βρήκαμε στο σκυλί:






1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουμε κ εμείς που δεν μας έδωσαν καμμια συνδρομή, που τ ταιζουμε (επειδή θέλουμε) που μαζεύουμε σκυλάκια κ γατάκια από τον δρόμο,τα φιλοξενούμε, τα βρίσκουμε σπίτι και δεν βγαίνουμε να το κάνουμε διαφήμιση...Όποιος πραγματικά θέλει να βοηθήσει τ κάνει σιωπηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365